Soutěž o vstupenky na muzikál Vánoční zázrak

kulturní servis pulsChcete se naladit na sváteční vlnu, odpočinout si od každodenního kolotoče povinností a dobře se pobavit? Zúčastněte se soutěže, kterou připravil Kulturní servis Puls ve spolupráci s pražským Divadlem Broadway a můžete vyhrát lístek pro sebe i svůj doprovod na působivý muzikál Janka Ledeckého nazvaný Vánoční zázrak.


Představení Vánoční zázrak aneb sliby se maj plnit o Vánocích mělo premiéru 30. listopadu 2011 v Divadle Broadway. Jak uvedl tvůrce, zpěvák a textař Janek Ledecký, chtěl se tenkrát zasadit nejen o vznik hezkého díla, ale rovněž měl za cíl zavedení nové vánoční tradici.

Romantický příběh, odehrávající se v období svátků, bude provázen Ledeckého tematickými písněmi. A kdo se objeví v roli hlavních představitelů? Martin Dejdar, Linda Rybová, Marek Vašut, Květa Fialová, Naďa Konvalinková, Aleš Háma nebo Marián Labuda. Dílo se bude z velké části snažit poukázat na problematiku vytlačování malého Ježíška konkurenčním Santa Clausem. Necháme si naše tradice opravdu vzít a přeměnit podle amerického vzoru, nebo si zvládneme zachovat a udržet kouzlo českých Vánoc?

Zapojte se do soutěže a můžete vyhrát 2 vstupenky na představení, které se odehraje 19. prosince od 18 hodin. Další podrobnosti jsou uvedeny níže.

Soutěžní otázka zní:

Kde se uskutečnila premiéra muzikálu Vánoční zázrak aneb sliby se maj plnit o Vánocích?

A) Národní divadlo
B) Divadlo Kalich
C) Divadlo Broadway
D) Stavovské divadlo
E) Divadlo Hybernie


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

  • do předmětu zprávy napište „Vánoční zázrak“,
  • do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Národní divadlo“),
  • připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.



Soutěž končí v neděli 8. prosince 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání