Soutěž o účast na unikátním festivalu Bushmills

soutěžChceš se podívat na akci, která je pouze pro zvané? Ochutnat báječnou irskou whisky Bushmills, strávit příjemný večer v prostředí jednoho z nejnavštěvovanějších pražských klubů, dobře se pobavit a vidět koncert Ondřeje Brzobohatého a Ondřeje Brouska? Kulturní servis Puls pořádá speciální soutěž o vstupenky na festival Bushmills. Vydej se s námi na jedinečnou párty.


V roce 2012 se v Irsku uskutečnil první ročník festivalu Bushmills zaštítěný značkovou whisky, která se v těchto končinách vyrábí. Akce sklidila velký ohlas a světě div se, tento rok se uskuteční festival pod hlavičkou Bushmills také v České republice, a to již zanedlouho – 20. května v Lucerna Music Baru. Stejně jako v zahraničí bude koncert unikátní záležitostí pořádanou pouze pro vybrané, vstupenky v předprodejních sítích nenajdeš.

Festival získá tento rok své zastoupení také v České republice. V pražském Lucerna Music Baru se 20. května 2013 uskuteční Bushmills Live Prague, samozřejmě pod taktovkou irské whiskey Bushmills. Na akci vystoupí muzikanti a dlouholetí kamarádi Ondřej Brzobohatý a Ondřej Brousek se svými hosty G-Point Hunters. Bude to vůbec poprvé, kdy vystoupí společně na jednom pódiu a odehrají speciální koncert se spoustou překvapení.

bushmills


Soutěžní otázka zní:

V jaké zemi se poprvé uskutečnila hudební akce Bushmills?

A) Ve Francii
B) Ve Velké Británii
C) V Irsku
D) V Americe
E) České republice

Svou odpověď zašli na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

  • do předmětu zprávy napiš „Bushmills“,
  • do zprávy zadej správnou odpověď (například A) „Ve Francii“),
  • připiš své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v sobotu 18. května 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání