Vyhraj lístek na super Launch party Excelent Bastards

excelent partySleduješ urban kulturu? Zajímáš se o novinky a dění na této scéně? Pak určitě dobře znáš internetový magazín Are We Bastards?!, který ještě donedávna vycházel pouze v elektronické podobě. Jeho tvůrci se však rozhodli pro radikální změnu – 4. dubna vyšlo první číslo tištěného časopisu Excelent Bastards. A to se musí oslavit! Na párty nebudou chybět živá vystoupení a vzácní hosté, kteří novou verzi magazínu řádné pokřtí.


excelent partyExcelent Bastards Launch party se uskuteční 19. dubna v pražském podniku Radost FX. V průběhu večera proběhne slavnostní křest za účasti celé redakce, kompletního realizačního týmu a vzácného hosta. Tím bude zpěvák, herec a tanečník Jiří Korn. Umělec se objeví v červnovém čísle časopisu v rubrice My Ride.

Zlatým hřebem večera bude vystoupení jedné z největších hvězd současné britské urban music - rapperky Shystie. Během akce zazní také zástupci české hudební scény - DJ´s Stifler Selecta, Jorgos a WBWOY.

Pokud na této akci nechceš chybět, zapoj se do soutěže o vstupenky, kterou pořádá Kulturní servis Puls. Pozorně si přečti soutěžní otázku a pošli svou odpověď dle níže uvedených pokynů. Ze správných odpovědí vybereme dva výherce, kteří budou mít to štěstí a vyrazí 19. dubna za zábavou.


Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje tištěná verze internetového magazínu Are We Bastards?!


A) Urban magazín
B) Are We Bastards
C) Svět urban kultury
D) Excelent Bastards
E) Jsem bastard


Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :


do předmětu zprávy napište „Bastards“,
do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Urban magazín“),
připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí v pondělí 15. dubna 2013 v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání