Soutěž o vstupenky na Lesní Slavnosti Divadla

soutezDruhá část soutěže o vstupenky na Lesní Slavnosti Divadla je tu. Tentokrát naše výherce pozveme na představení Ucpanej systém v podání Dejvického divadla a také na Kabaret I., který sehraje Kašpárek v rohlíku. Pokud byste chtěli na akci vyrazit, ať s libovolným doprovodem, nebo i s dětmi, zapojte se do naší soutěže. Štěstí přeje těm, kteří se zúčastní.


Výherci druhého soutěžního kola získají lístky na představení, které Lesní Slavnosti Divadla nabídnou 30. srpna a 1. září.

soutezInscenace Ucpanej systém je postavena na povídkách z knihy a scénáře k filmu Irvina Welshe „Acid House“. Představení je prošpikováno různými peprnými sprostými slovy, která jsou však údajně nezbytná. Pokud patříte mezi citlivé povahy nebo nejste starší 15 let, neměli byste v žádném případě tuto hru vidět. V Ucpanym systému režiséra Michala Vajdičky hraje Ivan Trojan, Václav Neužil, Miroslav Krobot, Martin Myšička, Martin Pechlát, Jaroslav Plesl, Hynek Čermák a další umělci.

Z úplně jiného soudku bude divadelně-hudební představení pro děti – Divadelní kabaret I., který předvede Kašpárek v rohlíku 1. září. Veselé písničky, hravé scény, šílené blázniviny a praštěné postavičky, to všechno bude servírováno na jednom pódiu. Během hodinového představení zazní šest písniček. V hlavních rolích uvidíte Denisu Posekanou, Lucii Škodovou, Marii Štípkovou, Janu Hubku Vanýskovou, Jana Honiga, Dominika Linka a Jiřího Šponara.


Soutěžní otázka zní:


Jaké jsou oficiální internetové stránky Lesních Slavností Divadla?


A) www.lesnidivadlo.cz
B) www.lesnislavnosti.cz
C) www.lesnislavnostidivadla.cz
D) www.lesni-divadlo.cz
E) www.divadlovlese.cz

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „Lesní Slavnosti Divadla“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „www.lesnidivadlo.cz“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.


Soutěž končí v pondělí 27. srpna v 17 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky nebo emailem.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce

 






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání