Vyhrajte vstupenky do letního divadla

Jedním ze tří představení, které můžete přes léto vidět ve vytvořeném venkovním divadle na střeše nákupního centra Galerie Harfa, je komedie Tři v háji. Jde o divadelní adaptaci literárního bestselleru Michala Viewegha, Haliny Pawlowské a Ivy Hercíkové. Pokud si chcete zpestřit letní večer, zapojte se do naší soutěže a vyhrajte dvě vstupenky na představení.


Tři v hájiPříběh vypráví o krizi v manželském trojúhelníku, který s vervou ztvární Michaela Kuklová, Ivana Jirešová a Jindra Kriegel. V dalších rolích se objeví Tomáš Krejčíř, Veronika Nová, Vanda Károlyi-Konečná a Miroslav Šimůnek. Očekávaná premiéra divadelní sezóny, která se uskuteční na střeše Galerie Harfa, přibližuje s humorem i ironií v dnešní době běžné lidské problémy a zejména krizi středního věku. První představení se uskuteční 1. srpna za přítomnosti Haliny Pawlowské, Michala Viewegha a Karla Janáka.

Kulturní servis Puls akci podporuje jako mediální partner, připravil proto soutěž o vstupenky na premiérové představení. Nenechte si ho ujít a zapojte se také, je to jednoduché – odpovězte správně na soutěžní otázku a pak už si jen držte palce, abyste byli mezi vylosovanými.


Soutěžní otázka zní:

Kdo se nezúčastní premiéry hry Tři v háji?

A) Tomáš Krejčíř
B) Jindřich Kriegel
C) Halina Pawlowská
D) Michal Horáček
E) Michal Viewegh.

Svou odpověď zašlete na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript :

- do předmětu zprávy napište „TŘI V HÁJI“,
- do zprávy zadejte správnou odpověď (například A) „Tomáš Krejčíř“),
- připište své osobní údaje: jméno, příjmení, adresu a telefon.

Soutěž končí ve středu 24. července v 19 hodin. Výherce bude kontaktován telefonicky.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání