Vyhraj lístky pro sebe a kamarády na Let It Roll

Let it Roll 2012Patříte mezi příznivce drum and bassové hudby? Pak byste neměli vynechat největší akci tohoto léta - festival Let It Roll, který se uskuteční ve dnech 20. – 21. července ve Starých Ždánicích u pískovny Oplatil. Pátý ročník nabídne výběr DJ´s z domácí a zahraniční scény i řadu živých vystoupení. Pokud se chcete akce zúčastnit se svojí partou, neváhejte a zapojte se do naší soutěže Vezmi partu na Let It Roll!


Letošním tématem největšího českého D&B festivalu bude boj dobra se zlem. Kromě dvou tradičních drum and bassových a jedné dupstepové stage se nově objeví také čtvrtá multižánrová stage pod taktovkou pražského klubu Cross. Ten se stal Klubem roku v soutěži Czech Drumandbass Awards.

Let it Roll 2012Z hudebního programu se můžete těšit na francouzskou čtyřku Dirtyphonics, z Velké Británie dorazí The Qemists. Lákadlem jsou také jejich britští krajané Jay Faleye a Devim Smith z projektu Tantrum Desire, kteří se v loňském roce vytáhli se songem „Reach“. Další zajímavosti se dočtete na oficiálních stránkách www.letitroll.cz.

Chcete na akci vyrazit se svými kamarádyi? Zapojte se do soutěže Vezmi partu na Let It Roll. Pro vítěze máme připravené VIP vstupenky na festival. Jako pozornost dostanete od pořadatele upomínková trička.

Abyste byli do soutěže zařazeni, musíte splnit následující pokyny:

1) VYFOŤ svou partu v počtu minimálně 2 a maximálně 5 členů s logem festivalu Let It Roll a s logem média Kulturního servisu Puls. Důležité je, aby na snímku byli ti lidé, kteří se soutěže účastní a chtějí vyhrát.

2) Fotku nám POŠLETE do 15. července 2012 na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Jako předmět uveďte slovo „Let It Roll“. Nezapomeňte také vepsat všechny povinné informace, kterými jsou: jméno, příjmení, datum narození, kontaktní adresa, e-mail, telefon, jména a příjmení osob na soutěžní fotografii.

3) Do 17. července 2012 ZÍSKEJTE pro svou soutěžní fotku co nejvíce hlasů pomocí „To se mi líbí“ na naší oficiální FB stránce, přesněji na www.facebook.com/KulturniServisPuls, a výhra může být vaše!

Zvítězí soutěžní fotografie, která získá do půlnoci 17. července 2012 nejvíce hlasů „To se mi líbí“. Na partu čekají zmíněné vstupenky na festival Let It Roll. Vítěze vyhlásíme na našich stránkách www.kulturniservispuls.cz a následně ho budeme kontaktovat na uvedeném telefonním čísle. Před registrací si nezapomeňte projít úplná pravidla soutěže, která najdete ZDE.


Pro úplnost uvádíme příklad, jak by měla registrace na soutěžní e-mail vypadat:

Předmět: Let It Roll
Příloha: soutěžní-foto.jpg

Jméno
: Aneta
Příjmení: Vokurková
Datum narození: 18. 07. 1988
Kontaktní adresa: Za poštou 158/65, Praha 4–Nusle, 140 00
E-mail: aneta.vokurkova @mujmail.cz
Telefon: +420 602 123 456

Osoby na fotografii:
1. Marie Ploužilová
2. Aneta Vokurková
3. Josefína Vomáčková
4. Prokop Buben
5. Jana Milá


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání