Speciální soutěž s filmem PROBUDÍM SE VČERA

Probudím se včeraUž jste měli možnost vidět komedii režiséra Miloslava Šmídmajera nazvanou Probudím se včera? V hlavních rolích účinkuje Jirka Mádl, Eva Josefíková a Filip Blažek. Příjemná podívaná je prošpikovaná humorem blízkým mladé i starší generaci. Kulturní servis Puls, mediální partner filmu, vám nyní přináší velkou soutěž o pěkné a originální ceny, které jen tak nezískáte!


Další ze speciálních soutěží pořádaná Kulturním servisem Puls je tady! Tentokrát je z filmové oblasti. Ve čtvrtek 15. března vstoupil do kin snímek Probudím se včera. Pokud jste ho ještě neviděli, nečekejte, až vyjde na DVD, tento milý humor určitě oceníte v každém věku.

O co budeme soutěžit?
Probudím se včeraVe spolupráci se společností Bio Illusion jsme pro výherce nachystali vskutku jedinečné ceny. Šťastlivci se mohou těšit na upomínkové předměty v podobě trička s logem Probudím se včera, ručníku taktéž s logem filmu, poznámkových notýsků s podpisy herců, kteří se natáčení účastnili, kalendáře s fotkami z Probudím se včera, knihy, která je přepisem filmového příběhu nebo gumových náramků s logem. Největším lákadlem však zajisté budou trička z filmového natáčení. Můžete získat trofej, kterou jen tak někdo doma nemá. A nejen to, všechna trička jsou podepsána účinkujícími v komedii.

Jak se můžete do soutěže zapojit?
Je to jednoduché, stačí jen projevit trochu snahy. Aby to byla větší zábava, stanovili jsme dokonce dvě možnosti, jak se do soutěže zapojit. Buď se můžete vyfotit u plakátu k filmu Probudím se včera, které se nacházejí v kinech, na tramvajových a autobusových zastávkách nebo v metru. Plakát musí mít alespoň 1 metr na výšku (tzn. neposílejte nám své foto u obrázku z netu či v menších formátech). Pokud zvolíte tuto variantu, dlouho neotálejte. Plakátů s upoutávkou k filmu je nyní po městech hojně.

Další možnost, jak se zúčastnit naší soutěže, je také nenáročná. Oblečte se ve stylu 80. let, vyfoťte se a pošlete nám svůj výtvor. Z došlých děl v této kategorii vybereme jedno, které získá Cenu redakce. O umístění ostatních soutěžících budou svými hlasy rozhodovat fanoušci našich facebookových stránek.

Soutěžní foto posílejte do 24. dubna 2012 na e-mail soutez@kulturniservispuls.cz. Do 27. dubna ZÍSKEJTE nejvíc hlasů od fanoušků naší FB stránky a výhru máte v kapse. Vyhlášení výsledků proběhne 30. dubna na webových stránkách média Kulturní servis Puls.

POZOR NOVINKA - SOUTĚŽ PRODLOUŽENA!

Chtěli byste vyhrát některou z hodnotných cen, ale nestačili jste se zapojit do soutěže? Máte poslední možnost. Soutěž Probudím se včera s Kulturním servisem Puls prodlužujeme pro opozdilce do 24. května 2012. A to není všechno! Protože už byla většina plakátů s upoutávku na film Probudím se včera stažena, vymysleli jsme novou variantu, jak se do soutěže zapojit. Nadále platí, že kreativní čtenáři mohou zaslat své foto ve stylu 80. let, ti kteří si na to netroufají, nám mohou zaslat vstupenku z kina k filmu Probudím se včera. Podrobná pravidla soutěže naleznete ZDE.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Probudím se včera





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání