Kdo vyhrál vstupenky do Ypsilonky a na Kleopatru?

soutěžAni v lednu jsme neotáleli a připravili další zajímavé soutěže – tento měsíc jsme se zaměřili na vstupenky do divadel. Ale nebojte, plánujeme hrát také o filmová DVD, knihy nebo užitečné publikace pro šikovné ruce nebo o hudební CD vašich oblíbených kapel, zpěváků a zpěvaček. Někteří čtenáři nelenili a sami nám dali pár tipů, o co by si u nás rádi zasoutěžili. Také máte nápad? Podělte se o něj!


Vstupenky na představení Studia Ypsilon
Od 13. do 16. ledna byla spuštěna Blesková soutěž o vstupenky do Ypsilonka. Ve hře byly lístky na představení Faust a Markétka, Vratká prkna a Evžena Oněgina v podání hostujícího divadelního souboru Anfas. Soutěžní otázka zněla: „Jaký je správný odkaz na oficiální webové stránky Studia Ypsilon?“ a správná odpověď je „C) www.ypsilonka.cz“. Na představení Faust a Markétka, které se hrálo 18. ledna, vyrazila paní Radka Vocílková a také pan Miloš Tomšík. O dva dny později byla na programu Studia Ypsilon inscenace Vratká prkna. Lístky na tuto komedii vyhráli Tereza Černá a Jaroslav Novák. Na Evžena Oněgina se 24. ledna vydala paní Ludmila Krčínová a Ondřej Praštil.

KleopatraKdo spatří královnu Kleopatru na Broadwayi?
V úterý 17. ledna odstartovala nová soutěž, tentokrát o vstupenky na muzikál Kleopatra, který se hraje v pražském Divadle Broadway. Ptali jsme se Vás „S kým měla královna Kleopatra syna?“. Správné odpovědi byly tentokrát dvě: „B) s Caesarem“ i „C) s Markem Antoniem“. O tom, že měla panovnice syna s Caesarem, ví téměř každý, pozorní čtenáři se o tom mohli dozvědět i z naší recenze na představení. Málokdo však ví, že s Markem Antoniem měla egyptská královna také potomky. Z přijatých odpovědí jsme vybrali tři šťastlivce, kterými jsou: Aneta Políková, Jana Bártová a Dušan Herda.

Všem výhercům blahopřejeme a přejeme příjemný kulturní zážitek. Aktuálně se můžete zapojit do soutěže o dvě vstupenky na Compañía Rafaela Carrasco, jejímž hlavním mediálním partnerem se Kulturní servis Puls stal. Jde o největší flamencovou událost letošní sezóny. Rafaela vystoupí se svým tanečním souborem 9. února v Divadle Hybernia. Soutěžní otázku najdete ZDE.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání