První novinky letošního ročníku Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu

mercedez benz prague fashion weekendNejvětší módní projekt v České republice, Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend, oficiálně zahájil komunikaci letošního ročníku. Na koktejlu za účasti médií, módních návrhářů  a partnerů projektu byly představeny první novinky pro rok 2014. Letošní ročník se bude konat od 3. do 7. září 2014 v lokalitě historického centra Prahy.


Minulý rok se M-B PFW zařadil do mezinárodní sítě událostí pod hlavičkou Mercedes-Benz. Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend v samotném srdci Prahy představil mnoho zajímavých osobností, módních přehlídek, doprovodný program a tematické workshopy. Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend je stejně jako všechny světové fashion weeky primárně zaměřen na podporu lokálního módního trhu. V současné chvíli probíhají výběrové pohovory s jednotlivými designéry a módními návrháři, kteří se následně v září představí veřejnosti.

Programová struktura pro rok 2014 je svěřena do rukou Lukáše Loskota, který vstupuje do módního projektu ve funkci kreativního ředitele. Lukáš Loskot se pohybuje v módním světě již řadu let. Je znám svým aktivním zájmem o lokální módní scénu, hledáním mladých českých talentů a jejich podporou k vytváření kolekcí srovnatelných se světovou špičkou.

 

mercedez benz prague fashion weekend


Již v březnu se rozjíždí projekt Mercedes-Benz Fashion Police, jehož úspěšný první ročník se konal v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend 2013. V nejbližších dnech bude oficiálně vyhlášena soutěž o návrh grafického designu vozu Mercedes-Benz GLA pro akci Mercedes-Benz Fashion Police 2014. Soutěže se mohou zúčastnit studenti uměleckých škol, ale i široká veřejnost. Vůz ve vítězném návrhu se od června bude pohybovat ve větších českých městech a sledovat nejzajímavější stylové a originální modely. Odborná porota na základě hlasování vybere nejlepší a ti budou čestnými hosty ročníku 2014.

Módní událost Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend 2014 je v plném proudu příprav. V průběhu následujících měsíců bude postupně až do září odhalovat další novinky. Více na www.mbpfw.com


Text: Zita Vinšová
Foto: EV Communications





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání