S Terezou Chlebovskou v posteli

tereza chlebovskáČeská Miss 2012, modelka a moderátorka Ligy Mistrů Tereza Chlebovská nafotila v barrandovských ateliérech kolekci neskutečně svůdných fotek. Autorem je americký fotograf Matthew Dols, který mimo jiné učí fotografii na univerzitě v Abu-Dabi a Dubaji.


„Tereza není prvoplánově krásná, její skutečnou krásu neuvidíte na první pohled. Má v sobě daleko víc. Velká profesionálka, která je před objektivem jako doma. To přece musí bavit každého fotografa. A i když se odmítala svléknout, na snímcích působí neskonale svůdně", říká Matthew Dols, který Terezu sledoval už od jejího získání korunky a o spolupráci s ní měl od začátku jasno.

Koncept jeho fotografií tak ukazuje smyslnost ženy jako takové, současně ale nechává prostor pro fantazii. Přední česká vizážistka Hanoa Moa, která se postarala o make-up, vlasy i finální styling, měla za úkol Terezu nalíčit do přírodních odstínů a učesat tak, aby působila co nejvíc přirozeně.

„Překvapilo mě, že si mě na focení vyhlédl americký fotograf, ale zároveň mě potěšilo, že o mně někdo ví i ve světě, nejen v Česku. Matthew je skvělý fotograf a na začátku mi řekl, že pokud při focení nebude mluvit, znamená to, že všechno dělám dobře a on nemá jediný důvod do focení zasahovat. Během focení pak bylo v ateliéru tak hrobové ticho, že jsem ho musela poprosit aspoň o podkresovou hudbu“, komentuje Tereza vznik svůdných fotografií, které zařadí i do svého modelingového booku.

 





Text: Otiz
Foto: Herminapress a archiv Terezy Chlebovské





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání