INTERBEAUTY PRAGUE 2013: Buďte nejen krásná, ale i zdravá

interbeauty prague 2013V historickém Průmyslovém paláci v Holešovicích se ve dnech 18. a 19. října uskuteční další ročník veletrhu Interbeauty Prague. O návštěvníky budou pečovat lékařské kapacity a přítomní vizážisté je zkrášlí „od hlavy až k patě“. Nenechte si ujít výhodnou možnost nákupů těch nejmodernějších přípravků, které současný trh s krásou nabízí.


Veletrh potěší celou škálou zkrášlovacích procedur. Ženy si budou moci vyzkoušet omlazování pleti mnoha různými metodami, profesionální líčení i česání, nejnovější druhy manikúry, pedikúry a moderní depilace, permanentní make-up, body airbrush, prodlužování řas či zdobení nehtů. Zdarma můžete vyzkoušet služby odborníků z Petra Clinic, kteří provádí měření složení těla přístrojem Inbody, bezplatné je též ošetření bříška či zadní části stehen rázovou vlnou. K testování bude i bezbolestný lifting obličeje.

Lékaři z kožní kliniky Královské Vinohrady nabídnou tradičně bezplatně vyšetření mateřských znamének dermatoskopem ve Stanu proti melanomu. Dermatologická poradna Clinique nabízí testování pleti odborníky, kteří každému navrhnou řešení dle případných problémů. Můžete navštívit ordinaci uznávaného plastického chirurga MUDr. Davida Tomáška, který ženám vysvětlí veškeré zákroky, o nichž uvažují. Kvalifikovaní lektoři metodiky Stop obezitě poradí, jak účinně shodit nadbytečné kilogramy. Těšit se můžete i na ochutnávku nutričně vyváženého vynikajícího jídla od firmy Ježkovy krabičky, které bude servírovat známá moderátorka Iva Vavřínová. Přichystán je i dárek pro všechny, a to Vinylux na nehty od tvůrců CND Shellac v odstínu, jenž si sami vyberete.

Nebudou chybět ani světové trendy v účesech! Milovníci kadeřnických vychytávek by neměli vynechat velkolepou vlasovou show světového formátu. Kadeřnické prezentace Chacra budou probíhat během celého podzimního veletrhu Interbeauty Prague 2013. Společnost BES Beauty & Science představí na veletrhu novou kolekci střihových a barvících technik dle Akademie Bes Miláno.

 

interbeauty prague 2013


Vůbec poprvé se budou návštěvníkům na veletrhu zdarma věnovat profesionálové z Asociace vizážistů a stylistů ČR. Těšte se na profíky Moniku Romanovskou, Moniku Cabákovou a Evu Fialkovou.  Toto hvězdné trio každému doporučí ten nejslušivější účes, barvu vlasů, styl líčení i oblékání.

Připraveny jsou také prestižní soutěže a mimořádná podívaná na 4. mistrovství ČR PROFI NAIL DESIGN CUP 2013 s postupem na European Master's Award Nail Design 2014 v Mnichově. V sobotu 19. října si nenechte ujít 6. mistrovství ČR PROFI STUDIO NAIL CUP 2013 profesionálních nehtových designérek v kombinované nehtové modeláži. Pokud zbožňujete extravagantní make up, nepropásněte soutěž World make up wars. Jde o prezentaci tvůrčích vizážistů a bodypainterů na tajemná a mystická témata. Doprovodným programem bude z pódia provázet oblíbený moderátor Snídaně s Novou a zpěvák legendární skupiny Lunetic v jedné osobě Aleš Lehký.

V sobotu 19. října proběhne také Jarmark OnaDnes.cz. Více informací včetně báječných soutěží o hodnotné dárky najdete na www.veletrhkosmetiky.cz nebo na Facebooku Interbeauty Prague.

 

Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání