Taťána Kuchařová si podmanila Londýn

táňa kuchařováLéto máme v plném proudu, ale Taťána Kuchařová se již pilně chystá na podzim. Alespoň ve své nové podzimní kampani, kterou nedávno nafotila v Londýně pro značku CCC, jež s ní prodloužila spolupráci na další sezónu. A na fotkách to naší úspěšné modelce opět neuvěřitelně sluší.


Focení podzimní kolekce CCC probíhalo v jedné z největších evropských metropolí, v Londýně. Sama Taťána má k tomuto krásnému městu velmi pozitivní vztah. „Je to místo, kam se ráda vracím. Žila jsem zde po finále Miss World více jak rok a mám zde mnoho přátel, takže jsem se na focení velmi těšila. To proběhlo skvěle. Dokonce i nevyzpytatelné anglické počasí nám přálo, což u Londýna není pravidlem. Z výsledné práce mám velkou radost,“ prozradila topmodelka, která žije střídavě v Čechách a v New Yorku.

„Poprvé jsem se do Londýna podívala na školním výletě, když mi bylo 14 let. Ani ve snu jsem netušila, že o pár let později budu Miss World a do Londýna se přestěhuji,“ sdělila topmodelka. Toto město se jí také stalo po zvolení dočasným domovem.

Jak je na tom Taťána s nakupováním? „Nejraději nakupuji během focení, protože mám možnost vidět, co se následující sezónu v módě chystá a rovnou si vyberu. Takže již teď třeba vím, že na podzim byste si jistě měli pořídit něco v barvě bordó, která bude velmi trendy. Já osobně miluji módu 30. a 40. let. Ulítávám si především na kloboucích, které ráda nosím k různým příležitostem,“ řekla o sobě Taťána Kuchařová. Nedávno dotočila novou reklamní kampaň a o prázdninách se chystá na dovolenou s přáteli i rodinou a plánuje také několik zahraničních pracovních cest.

 




Text: Nikola Poselová
Foto: ASPEN.PR





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání