Chceš být krásná a IN? Nenech si ujít veletrh Interbeauty Prague

veletrh interbeauty pragueMezinárodní veletrh přivítá návštěvníky vždy dvakrát ročně – jednou z jara, znovu pak na podzim. Letos se jeho brány otevřou ve dnech 5. až 6. dubna 2013. Interbeauty Prague se během let stal jedním z nejvýznamnějších odborných kosmetických veletrhů pořádaných v České republice. Nabízí nejen aktuální trendy z oblasti krásy, wellness, relaxace a životního stylu, ale také bohatý doprovodný program.


Jarní Interbeauty Prague můžeš navštívit už první dubnový víkend. Zájemci se mohou seznámit s novinkami v kosmetických oborech, především pak co se týká anti-agingu, dermatokosmetiky a modelace postavy. Chybět nemohou ani zajímavosti ze světa wellness, relaxace a zdravého životního stylu.

Mezi stěžejní vystavovatelské kategorie bude samozřejmě i tentokrát patřit kosmetika, manikúra, pedikúra, péče o vlasy, vybavení do salonů, SPA centra a přístroje pro pleť i tělo. Interbeauty Prague je dosud jediným veletrhem v Evropě, který svým novým návštěvníkům nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi z oboru prevence rakoviny prsu, a sice vyšetření prsou ultrazvukem. Zájemci mohou rovněž bezplatně navštívit i poradnu uznávaného soudního znalce v oboru plastické estetické chirurgie.

 

veletrh interbeauty prague


Součástí programu budou rovněž tematické přednášky a soutěže profesionálů. Ve dnech 5. – 6. dubna můžeš vidět Mistrovství České republiky v Nail Designu, Nail Artu, pedikúře a make-upu. Vítězové postoupí do zahraničních soutěží. Interbeauty Prague rovněž hostí soutěž European Championship SPA Manicure.

Otevírací doba veletrhu bude od 9 do 18 hodin. Vstupné je v plné výši 120 Kč, zlevněné pak vyjde o 40 korun levnější. Děti do 10 let mají vstup zdarma. Další zajímavé informace můžeš najít na www.interbeautyprague.cz.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání