Módní policie zasahuje – slavní pod lupou

Muž rokuSituaci, kdy se chystáte na nějakou akci, ať jde o večeři, společenskou událost či rande a nevíte, co si vzít na sebe, znají snad všichni. Jaký dress code zvolit? Co si asi na sebe vezmou ostatní a v čem se odlišit? To jsou otázky, které občas potrápí každého a nevyhýbají se ani známým osobnostem. Zaměřili jsme se na prestižní akci a zajímali se, jak se oblékli Tomio Okamura, Jiří Krampol, Inna Puhajková, Eva Decastelo, Světlana Nálepková, Ivana Jirešová a naše šéfredaktorka.


Módní policie opět zasahovala – tentokrát jsme se zaměřili na známé osobnosti a celebrity. Zavzpomínáme na finále soutěže Muž roku 2012, které se uskutečnilo koncem srpna v Náchodě. Čím kdo oslovil na tomto prestižním večeru?

Jiří Krampol zvolil odlehčenou eleganci, společenský oblek nechal doma a místo něj oblékl dlouhé kalhoty a tričko s krátkým rukávem v černé barvě. Ačkoli většina pánů zasedajících v porotě dorazila se sakem, Krampolovi to prospělo – bylo vidět, že se cítí dobře.

Muž rokuKrásnou společenskou róbou oslnila zpěvačka a herečka Ivana Jirešová. Její pěvecké vystoupení během večera zdaleka neoslnila přítomné tolik, jako modré šaty s elegantním řasením na bocích, které si nechala ušít od švadleny.

Tomio Okamura vybral rovněž volnější dress code. Na akci dorazil v modrých džínech, proužkované košili a modrém saku. Ozdobou mu byla jeho mladá přítelkyně, která se po většinu času držela v jeho blízkosti. Dívka zaujala bílým kompletem a ozdobnou kabelkou přes rameno.

Inna Puhajková, která je stálou partnerkou Jaromíra Jágra, se opět krásně reprezentovala. Modelka má postavičku k nakousnutí. Zdůraznila ji navíc černými koktejlovými šaty s mašličkou a velmi sexy zapínáním na zádech. Díky decentnímu make-upu měla velmi přirozený a hezký vzhled.

Svou róbou překvapila i Naděžna Krupská. Pro tuto příležitost zvolila velmi elegantní bílé šaty s bohatým zdobením a výraznými šperky. Ačkoli svými modely občas šokuje, tentokrát je nutno podotknout, že zaujala v kladném slova smyslu.

Krásný úsměv, zářivé oči a neuvěřitelné charisma, těmito doplňky se vyzbrojil Muž roku 2009 Martin Zach. Ačkoli skončil výherce soutěže po nešťastné nehodě na vozíčku, na kráse mu to vůbec neubralo. Na sobě měl modré džíny a velmi elegantní modrou košili s bílým límečkem, která mu opravdu moc slušela. Obdobně zazářili i loňský vítěz soutěže Martin Gardavský a také vzácný host Cesar Curti z Brazílie držitel titulu Mister International 2011. Oba dorazili ve společenském – Gardavský zvolil světle šedý komplet s modrou kravatou, Curti měl tmavě šedý oblek doplněný vínovou vázankou.

Televizní moderátorka Eva Zimová zvolila modrý kostýmek, zatímco její bývalá kolegyně a současná herečka Michaela Dolinová upřednostnila světlé koktejlové šaty. Zaujaly rovněž i moderátorky – Tereza Zimová v krátkých černých šatech zdobených zlatým páskem a Eva Decastelo, která se zprvu objevila v černé elegantní róbě, chvíli po zahájení ji však vyměnila za více výstřední styl v podobě krátké bílé sukně s černým vzorem, žluté podprsenky a krajkované poloprůsvitné halenky.

Sexy dračice se vyklubala z Markéty Konvičkové, která během večera vystoupila a všechny diváky ohromila skvělou show. Roste nejen pěvecky, ale i do krásy. Na sobě měla černé tříčtvrteční kalhoty, tričko s krátkým rukávem a přes něj elegantní bílé sáčko. Ani tentokrát nevyrazila bez svých oblíbených vysokých podpatků.

Palec nahoru zaslouží i organizátor David Novotný, a to nejen za další úspěšně realizovaný ročník soutěže, ale i za svůj vzhled. Elegantní černý oblek s proužky mu padl jako ulitý, vzhled podtrhla i zajímavá kostičkovaná košile s tmavě modrou kravatou.

A v čem vyrazila naše šéfredaktorka Kristýna Šmejkalová, která rovněž zasedala v porotě letošního finále Muže roku a zároveň vyhlašovala vítěze ankety Nejsympatičtější Muž roku 2012 média Kulturní servis Puls? Róbu si vybrala v salonu Eclé Fashion, který jí pro tuto příležitost zapůjčil dlouhé večerní šaty v modré barvě s krásným vyšívaným zdobením, v nichž sklidila velký úspěch. Chcete-li se rovněž vyšvihnout na důležité akce, podívejte se na stránky www.ecle.cz.

 






Text: Mia
Foto: Oficiální foto organizátora





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání