Muž roku 2012 - Vyhlášení vítězů i osobní rozhovory

Muž roku 2012V centru města Náchod naleznete divadlo Dr. Josefa Čížka, jehož stavba se zahájila v roce 1912 po zboření starého objektu. Ve stejné budově probíhala v pátek 25. srpna významná společenská akce – finále soutěže Muž roku 2012. Prozradíme vám, kdo zvítězil, a nabídneme interview s nejkrásnějším mužem večera.


Soutěžní disciplíny byly ukončeny a v sále bylo cítit napětí. Na pódiu se objevil organizátor David Novotný a na řadu přišlo tolik očekávané vyhlášení vítězů. Všech 6 superfinalistů netrpělivě čekalo na ortel - kdo z nich bude tím šťastným? Početná porota to měla opravdu hodně těžké. Výkony hodnotily osobnosti z kulturního, společenského a politického života, jako například Vlaďka Erbová, Michaela Dolinová, Tomio Okamura, Světlana Nálepková, Iveta Lutovská, Eva Jurinová z TV Metropol, Štěpánka Duchková, Daniela Písařovicová, Martina Gavriely, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská, Dominika Mesárošová, Katka Kristelová, Lumír Olšovský, Muž roku 2011 Martin Gardavský, Muž roku 2009 Martin Zach, Naděžda Krupská či Julie Zugarová.

Muž roku 2012Zapečetěné obálky skrývaly velké tajemství. Následuje chvíle napětí, během níž bije všem srdce jako zvon, ale za pár minut už mají všichni jasno - slovenský titul získává Karol Partika. Za Českou republiku si druhé místo vybojoval Miroslav Kolenyak a za bouřlivého potlesku byl titulem Muž roku 2012 oceněn Robert Anderle.

Karol Partika pochází z Prešova. Jeho životní motto zní: „Nikdy se nevzdávat!“ a to se mu na finále skutečně vyplatilo. Narodil se ve znamení Vodnáře. Je ženatý a svou manželku velice miluje. Budeme mu tedy přát, aby jejich krásné manželství vydrželo i po této soutěži.

Miroslav Kolenyak je fitness trenér pocházející z Dolního Jelení, který se přihlásil na doporučení agentury. Na životní partnerku teprve čeká, přál by si ženu pozitivní s aktivním přístupem k životu.

Robert Anderle se narodil ve městě Litovel. Vystudoval střední školu oboru mechanik - elektronik. Pracuje v modelingu, ale je pro něj hodně důležitá rodinná firma. Má v sobě velké vnitřní charisma a přirozenou skromnost.

Po skončení večera jsme se vydali za Robertem, který byl na podiu obklopen fotografy a rozdával úsměvy na všechny strany. Když se nám k němu podařilo probojovat, byl už značně unavený. Přesto nám ochotně odpověděl, alespoň na pár otázek.

Muž roku 2012Roberte, jak se v tuto chvíli cítíte?
„Cítím se moc dobře. Jsem šťastný, ale hrozně unavený a mám hroznou žízeň,“ dodal s šibalským výrazem.

Která disciplína byla pro vás osobně nejtěžší?
„Rozhodně ta volná, kdy jsem předváděl tanec s vějíři.“

Máte už nějaké plány, které byste chtěl v nejbližší době zrealizovat?
“Nyní bych rád věcem nechal volný průběh.“

Napadlo vás, že byste letošní finále mohl vyhrát?
„Doufal jsem v to,“ odpověděl Robert s úsměvem.

V rohu stála krásná dívka, která se na něj po celou dobu láskyplně dívala. Z jejího pohledu bylo zcela jasné, že se jedná o Robertovu přítelkyni. Zajímalo nás, co se jí honí hlavou, a jaké jsou momentálně její pocity.

Nemáte strach z toho, že mu narostou ramena a zpychne?
„Určitě bude mít po výhře větší sebevědomí, ale hodně doufám, že se to ustálí a vše zůstane jako dřív.“

Robert Anderle působí na první pohled jako vnímavý muž s citlivou duší, je náš odhad správný?
„Ano, jako partner je moc milý a hodný.“

Přítel vás má určitě hodně rád, myslíte si ale, že ustojí útoky chtivých žen?
„Nabídky dostává a nyní jich bude určitě o moc víc. Já můžu jenom doufat, že Robert zůstane se mnou a nenechá se přemluvit.“

Plánujete spolu rodinu?
„Zatím je na to brzy, neboť jsem spolu teprve dva roky.“

Muž roku 2012A co prozradila o finálovém večeru šéfredaktorka média Kulturní servis Puls Kristýna Šmejkalová, která zasedala v porotě? „Účastnit se hlasování bylo velice příjemné,“ odpověděla. „Zároveň to však bylo i hodně těžké, každý ze soutěžících byl jiný a měl své kouzlo. Měla jsem víc favoritů na vítěze a Robert Anderle k nim určitě patřil. Jsem ráda, že Kulturní servis Puls podporoval letos tuto prestižní akci jako hlavní mediální partner. Věřím, že budeme s Davidem Novotným spolupracovat i v rámci dalších akcí.“

Třináctý ročník soutěže Muž roku 2012 proběhl úspěšně. Organizátor měl večer perfektně zorganizovaný. Druhý den na akci navázal již tradiční charitativní koncert - Den dobrých skutků. Účast hvězd jako je Světlana Nálepková, Michaela Dolinová, Kateřina Petráňová, Míša Nosková, Petr Kotvald, Ivana Jirešová i Místy slibovala další příjemný zážitek. Výtěžek z obou finálového večera i koncertu je určený postiženým dětem a lidem, kteří do Náchoda zavítají z celé České republiky ze stacionářů, ústavů a dětských domovů.

 






Text: Meggie
Foto: Oficiální foto organizátora





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání