Na finále soutěže Muže roku 2012 bylo pořádné horko – nechyběly peprné otázky i promenáda ve spodním prádle

Muž rokuV pátek 24. 8. se uskutečnil již 13. ročník prestižní akce Muž roku. Pořadatelem byl David Novotný za podpory pražské agentury Jaro Management a IM Model Bratislava. Městské divadlo Dr. J. Čížka v Náchodě se zcela naplnilo do posledního místa. Slavnostní večer ozdobila svou přítomností řada známých osobností, které zároveň zasedaly ve velmi početné porotě.


Dvanáct finalistů z celé České a Slovenské republiky soupeřilo v různých disciplínách. Závěrem vyhlásila odborná porota dva super finalisty z Česka a jednoho reprezentanta Slovenska. Celým galavečerem provázela Eva Decastelo a Tereza Zimová. Hned v úvodu nás všechny dostala do varu svým vystoupením skupina DeFuckTo. V první soutěžní disciplíně se finalisté osobně představili, ale to z nich ještě byla cítit velká nervozita. Musím velice pochválit firmy, které soutěžícím zajistily na vystoupení oblečení. Bylo vkusné, elegantní a klukům moc slušelo.  Mezitím, co zazpívala zpěvačka Victorie, mezi diváky kolovaly kasičky, do kterých měli všichni možnost přispět na Ústav sociální péče v České Skalici a Stacionář v Novém Městě nad Metují.

Následovala velice očekávaná disciplína - promenáda ve spodním prádle. V tu chvíli všem ženám začalo být skutečné vedro a to už nepomáhaly ani vějíře. Kluci měli dokonale vypracovaná těla a bylo na nich poznat, že poslední týdny trávili v posilovně. Nervozita z nich za bouřlivého potlesku začala opadávat a už nám rozdávali i milé úsměvy.

Volná disciplína byla celkem pestrá, ale měla jsem pocit, že jejímu výběru mohli pánové věnovat více času a pozornosti. Přitom se jedná o jednu z nejdůležitějších částí, jak zaujmout porotu. Zajímavě bych ohodnotila jedině tanec s vějíři, který předvedl Robert Anderle, klasický čardáš v podání Jána Haraslína, který měl u diváků největší úspěch.

Vyhlášení vedlejších cen se účastnila i šéfredaktorka redakce Kulturní servis Puls Kristýna Šmejkalová. Vyhlásila nejsympatičtějšího muže roku média Kulturní servis Puls, o němž rozhodli návštěvníci portálu www.kulturniservispuls.cz ve veřejném hlasování. Vítězi předala památeční šerpu a výherní poukaz. Vítězem se stal finalista s číslem 5 Marek Podmolík. Ve spolupráci se společností Bio Illusion jsme pro něj připravili velmi originální výhru – zahraje si v novém filmu režiséra Miloslava Šmídmajera. O přípravách, natáčení a dalších zajímavostech budeme průběžně informovat. Jako pozornost dostal Marek navíc 2 vstupenky do Divadla Broadway na nový muzikál Klíč králů. Byl velice mile překvapený, neboť jak nám v zákulisí prozradil, hrát si ve filmu bylo jeho tajným přáním.

O hudební doprovod se postarala Markéta Konvičková, Mista, Victoria, Daniel Mrózek, Ivana Jirešová a Kamila Nývltová. Nezapomnělo se také na poděkování partnerům a sponzorům. Všechny zaujala módní přehlídka obleků za doprovodu hudby Santiaga Ferreira. Pánům to ve společenském oděvu moc slušelo a pro zajímavost byla jako moderní doplněk zvolena elektronická cigareta. Večer se blížil k druhé části a už bylo jasné, že postupuje pouze šest superfinalistů. Porota jim dávala otázky přímo na tělo, např. „Vycpáváte si spodní prádlo?“, nebo „Kdo je tváří elektronické cigarety?“.

Velkou ozdobou večera byl vzácný host Cesar Curti z Brazílie, který vyhrál v mezinárodní soutěži Mister International 2011. Ve chvíli, kdy se na pódiu objevil David Novotný, bylo všem jasné, že se blíží zlatý hřeb večera. Chcete vědět, kdo byl ten šťastný a komu zmizel úsměv na tváři? Podrobnosti se dočtete v neděli 26. Srpna na našem webu v odpoledním článku a dozvíte se více. Připravujeme také zajímavé rozhovory ze zákulisí a fotky.

 



Text: Meggie





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání