Módní policie pohlídala také Hip Hop Kemp

Hip Hop KempJelikož se přes léto naše Módní policie osvědčila, vyrazili jsme prozkoumat aktuální styly také na žánrový festival Hip Hop Kemp do Hradce Králové, který probíhá od 16. do 18. srpna v místním Festivalparku. Převážně mladá generace návštěvníků z různých koutů Evropy nabízí nejrůznější módní styly.


Hip Hop Kemp, jehož jedenáctý ročník právě probíhá, vždy oplývá nejrůznějšími styly oblečení a doplňků. Jelikož byl první festivalový den slunečný, mohli se přítomní až do večerních hodin procházet po areálu v krátkém rukávu i spodní části ošacení. Šaty dělají člověka, což u hip hopu jako určitého životního stylu či postoje platí dvojnásob.

Hip Hop KempDívky chodily po Festivalparku spíše odhalené než oblečené. Krátká trička, tílka či letní šatičky skýtaly nejrůznější obrazy toho, co móda nabízí. Od pasu dolů stačily jen velmi krátké šortky, později došlo i na tepláky či legíny. Kluci zařadili především trika větších rozměrů, všemožných barev a především s nejrůznějšími potisky. Přesto přehodit mikinu, dolů navléct kraťasy a může se vyrazit.

Pokud jde o boty, pak u mužské části uvidíte všelijaké sportovní či skateové značky, tradiční tenisky, ale i řadu „sneakers“. Holky v teplém počasí řeší obutí keckami, ale i pantofli. Na hlavách nesmí většinou chybět baseballová čepice, bez ohledu na pohlaví, případně slušivý kulich. Mezi doplňky se řadí hlavně výraznější hodinky a šperky, u dívek větší náušnice. Navíc letošní dodavatel piva přichystal jako fanouškovské zpestření dlouhou papírovou ruku, která drží kelímek se zlatavým mokem. Hostesky různých firem to pak také s oblečením nepřeháněly a u jednoho stánku s občerstvením prodávaly jídlo jen v plavkách.

 




Text: Pavel Urban
Foto: Miroslav Wodzik





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání