Módní policie si vzala na mušku Open Air Festival

Open Air FestivalVyrazili jsme do Panenského Týnce, kde se od 9. do 11. srpna usídlil třetí ročník multižánrového Open Air Festivalu. Počasí se co chvíli střídalo – slunko, vítr, občas to vypadalo i na déšť, ten se ale naštěstí dostavil jen jednou a to v ranních sobotních hodinách, kdy už mnozí lidé spali. Zajímalo nás, jak se na akci připravili její návštěvníci a v čem tentokrát vyrazili.


Děti, teenageři i dospělí, na festival dorazili lidé různých věkových kategorií, kteří si chtěli pořádně užít blížící se víkend, pobýt s přáteli a samozřejmě vidět mnoho vystoupení oblíbených i méně známých umělců. Byť sluníčko svítilo, studený vítr donutil řadu návštěvníků, kteří přijeli v kraťasech, tílkách a krátkých rukávech, aby je posléze vyměnili za teplejší oděv. Převládalo ležérní oblečení, v němž se každý cítil pohodlně a dobře.

Open Air FestivalPánové zůstali u triček s krátkým rukávem a navrch přehodili bavlněné mikiny nebo šusťákové bundy. Dámy většinou ustoupili od topíků i holých břich a zahalili se do teplých a stylových mikin s kapucí či límcem, svetříků či bolerek.

Kluci natáhli na nohy rifle, plátěné kalhoty a tepláky. Holky je v tomto směru mnohdy následovaly a po většinou na sebe oblékly džiny, šusťáky a nechyběly samozřejmě ani oblíbené legíny, příležitostně doplněné krátkou sukní.

Open Air Festival potvrdil, že už si návštěvníci těchto akcí na ošidné počasí zvykli. Pokud jste je nepotkali v keckách, plátěnkách, balerínkách, sportovní obuvi či pohorkách, vévodily hlavně po večeru ve festivalovém areálu holinky různých typů, barev a provedení. Celkovou image jednotlivců doplňovaly malé tašky přes ramena, kšiltovky, slamáčky a šátky kolem krku.

Asi nejtěžší chvíle zažily na festivalu hostesky, podávající před vstupem osvěžující grapový nápoj, které vítaly návštěvníky v roztomilém kostýmku složeném pouze z límce, podprsenky a minisukně. Brzy se však i ony zahalily do mikin stejné barvy a zajisté víc než kdokoli jiný ocenily, že se dešťové přeháňky Panenskému Týnci více méně vyhnuly.





Text: Mia
Foto: Oficiální foto festivalu





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání