Známe finalisty soutěže Muž roku 2012

Známe finalisty soutěže Muž roku 2012Na tiskové konferenci, která se uskutečnila v úterý 5. června v Praze, představil David Novotný, organizátor prestižní soutěže Muž roku, dvanáct pohledných mužů postupujících do finále. V nejbližší době je čeká soustředění a příprava na galavečer. Ten se odehraje 24. srpna v Náchodě. Porotě složené ze známých osobností budou moci předvést svůj šarm, přirozený humor a další kladné vlastnosti.


David Novotný provázel programem spolu s Evou Decastelo. Nejprve představili přítomné hosty a některé z nich si také pozvali k sobě na pódium, jako například Michaelu Dolinovou, Markétu Konvičkovou, Vlaďku Erbovou, Mistu a Ivanu Jirešovou. Mezi dalšími hosty byli i Marcela Březinová, Petr Šiška nebo Eva Jurinová.

Finalisté postupně chodili na pódium, aby si je přítomní mohli lépe prohlédnout. Novotný a Decastelo je v krátkosti představili. Každý musel odpovědět na nějakou záludnou otázku, kterou si přítomné dámy připravily. Startovní jedničku dostal pětadvacetiletý Martin Kondáš z Benešova, který se živí jako obchodník. Prozradil o sobě, že ho nejvíce baví sport, když si může dělat, co chce, být pánem svého času. S dvojkou nastoupil Robert Anderle, čtyřiadvacetiletý výrobce elektrických rozvaděčů z Litovle. Na otázku, co by chtěl vyzkoušet, kdyby mohl být na jeden den ženou, odpověděl, že by ho nejvíce lákalo nakupování. Další se představil stejně starý Miroslav Kolenyak z Dolní Jelení. Ten přítomné velice zaujal, protože pracuje jako trenér ve fitness.

Z Břeclavi přicestoval Erik Dobrovodský, dvacetitříletý zubní technik. Ten nastínil, jak vypadá jeho ranní příprava, než vyrazí do světa. Obvyklá hygiena a česání vlasů, nic netradičního to prý neobnáší. Marek Podmolík z Vražné, kterému je 25 let, ještě studuje. Jako svou přednost uvedl, že je pravdomluvný – platí pro něj pořekadlo „co na srdci, to na jazyku“. S číslem šest přišel Adam Klavík, dvaadvacetiletý fotbalista z Písku. Ten se snažil Vlaďku Erbovou poučit o tom, co je to ofsajd, protože to prý stále není schopná pochopit. Příchozí Jiří Matoušek je také student, oproti předchozímu finalistovi je však o pět let mladší a pochází z Nového Bydžova.

Okruh českých zástupců uzavřel Tomáš Řechtáček z Liberce pracující jako finanční poradce. Ten se k otázce, co očekává od této soutěže, vyjádřil slovy: „Je to rozlet do budoucna, v každé práci se dá jít po schodech nahoru. Pro mě je to posun do budoucna.“ Z přihlášených zájemců pocházejících ze Slovenska, byli vybráni čtyři soutěžící. Jako devátý v pořadí nastoupil Ján Haraslín z Bratislavy. Je mu 23 let, studuje, a pokud by si měl vybrat mezi blondýnkou a brunetkou, přiklonil by se k světlejší barvě. Také dvacetiletý Štefan Mišík je student, do Prahy přijel z Ružomberoka. Peter Poruban z Dubnice nad Váhom na sebe strhl velkou pozornost, když bylo prozrazeno, že pracuje jako ostraha ve věznici. Čtyřiadvacetiletý usměvavý mladík však o své profesi spíše pomlčel. Dvanáctku finalistů uzavřel devětadvacetiletý Karol Partika z Prešova, který je zaměstnancem Kovohutě.

S každým z finalistů připravujeme krátký rozhovor, postupně vám na našich webových stránkách tyto krasavce představíme. Určitě se máme na co těšit.

 

 






Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Filip Smetana





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání