Šestý ročník Top Secret byla jedna velká party

Top Secret 2012V pondělí 12. března proběhla v hotelu Hilton největší módní událost roku. Krásné dívky, nápadité modely a atmosféra plná vášně, touhy i obdivu. Kdo si přehlídku luxusního spodního prádla Top Secret nenechal ujít, rozhodně nelitoval.


Oficiální začátek show byl sice avizován až na osmou večerní, o tom, že se chystá pořádná akce, ale nebylo pochyb už dlouho předtím. Před kongresovým sálem hotelu pobíhaly modelky v županech, kadeřníci ověšení natáčkami, kulmami a žehličkami, vizážisté, novináři, fotografové a pomalu se sjížděli i první hosté.

O chvíli později byla místnost plná žen na vysokých podpatcích a mužů v oblecích či bez. Začalo vzájemné okukování a nenápadné hodnocení. Za sebe musím říct, že kolikrát jsem jen toužebně vzlykla po některém z modelu a usuzuji, že jsem nebyla jediná. Pokaždé, když se u vchodu objevil někdo slavný, začaly fotoaparáty blýskat o sto šest a zraky přítomných se většinou stočily tím směrem. Známí se olíbávali, tlachali, smáli se a popíjeli.

Top Secret 2012Pak se konečně otevřely dveře do sálu a první natěšenci se pomalu začali usazovat na svých místech. V síni hrála hudba a pokaždé, když písnička dohrála, několik lidí otočilo hlavu směrem k molu, ale byl to jen planý poplach. Polovina míst ještě nebyla vůbec obsazena a všichni neustále pobíhali kolem do kolečka. Začínalo to být nudné, ale největší módní událost roku přece musí mít módní zpoždění.

Když se pak na molu objevili tanečníci ve stylu karnevalu v Rio de Janeiru, svitla naděje. Lidé se s pocitem, že vše brzy vypukne, začali usazovat a těšit. Avšak tanečníci tančili a tančili a tančili a nebralo to konce. Snad už ani muže tou dobou nebavilo pozorovat natřásající se těla polonahých tanečnic, a když konečně sešli z podia, byla polovina sálu zase na nohou. A opět se čekalo. A už to vůbec nebylo módní zpoždění.

Úderem třičtvrtě na devět ale hlas z reproduktorů ohlásil vystoupení sólisty Národního divadla, který působil například i na prknech La Scaly, a kongresový sál se zahalil do tmy. Představení bylo úchvatné, neuvěřitelný hlas zněl síní a přítomným se úžasem ježily chlupy. Mezitím se za pěvcem pomalu začala zvedat opona, kde už stály nachystané modelky, aby zahájily velkolepou show.

Top Secret 2012Bylo to úžasné! Od modelů, až po tematické videoprojekce a obří konstrukce, které doplňovaly spodní prádlo české značky Werso, jež se ten večer prezentovala.

Letošním tématem byl karneval ve všech jeho podobách, díky projekcím jsme se s každým blokem přesunuli do jiné země, od romantické a jemné Číny, přes divokou a nespoutanou Ameriku, až po třeskuté Rusko. Modely předváděly známé tváře českého modelingu. Tím je myšleno adeptky na korunku krásy, které jsou téměř bez základních modelkovských návyků. No a co! Tohle byla show a jako show to také vypadalo.

Na mole se během večera objevili také úžasní tanečníci, kteří kolikrát sice zastiňovali modelky, a často vůbec nebylo třeba, aby přehlídku doplnili, nicméně jejich kreace bavily všechny přítomné, takže kromě mužů měly na co koukat i dámy. Moderování večera se ujal Leoš Mareš. I když jsem zpočátku byla velmi skeptická, hodně příjemně mě překvapil. Byl duchaplný, vtipný a dokázal si udělat srandu nejen ze sebe, ale i z celé přehlídky.

Největším tahákem šestého ročníku byla Sian Evans z britské djské formace Kosheen. Ta to na Top Secret obrovsky rozjela a rozproudila všechny přítomné. Její temperament byl tak výrazný, že jednou dokonce málem smetla křehkou modelku z mola.

Během show Top Secret byla také představena jedinečná podprsenka posetá diamanty v hodnotě šedesáti milionů korun. Chápu ten tyátr kolem tohoto kousku, ovšem když se v něm, po velkolepém představování, objevila modelka na molu, velký rozruch to nevzbudilo. Ano, byla krásná, ale také evidentně hodně přeceněná.

Top Secret 2012Samotné modely byly často v pozadí show, známých tváří a obřích konstrukcí nejrůznějších tvarů a materiálů, hořících, svítících, nebo vlajících. Nicméně přehlídka to byla úžasná, dotažená do nejmenšího detailu.

Všichni si to užívali, ať už seděli pod molem, nebo kráčeli na něm. V sále panovala úžasná atmosféra, diváci tleskali, pískali a povzbuzovali. Modelky se předváděly, tančily a dováděly tak, aby publikum zařezaně nesedělo a nehledělo. Od začátku do konce to byla jedna velká party, což modelky potvrdily při závěrečném defilé, kdy na molu blbly a rozproudily celý sál.

Následovala VIP after party, ještě před tím si ale všichni vzájemně sdělovali své dojmy a pocity, na všech bylo vidět, jak moc si Top Secret užili. I přes počáteční čekání to byl večer bez jediné chybičky.

 




Text: Terka Netoličková
Foto: JVS Group





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání