Eliška Balzerová zasáhne do České Miss 2012

Česká MissElegantní dáma a především oblíbená herečka se stane členkou poroty České Miss 2012 a spolu s ostatními tak bude 31. března v Hudebním divadle Karlín rozhodovat o osudu čtrnácti finalistek v soutěži o korunku královny krásy.


Soutěž o nejkrásnější dívku republiky už několik let počátkem jara okupuje české obrazovky a divákům tak dává možnost pokochat se krásou, kterou české ženy a dívky oplývají. Po neshodách, konkurenčních bojích a kauzách kolem soutěže, to konečně vypadá, že jsou otěže v těch správných rukou a Česká Miss nabírá jediný správný směr.

Česká MissUž od počátku ale není Česká Miss jen o atraktivních kráskách. Soutěž láká mimo jiné i zajímavými hosty. K těm letošním bude bezesporu patřit i úspěšná česká herečka oceněná Českým lvem za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Ženy v pokušení - Eliška Balzarová.

„Role porotkyně bude opravdu těžký úkol, protože každoročně se v soutěži objeví mnoho krásných a zajímavých dívek. Věřím, že se nám spolu s diváky podaří vybrat mezi finalistkami tu nejkrásnější.“ A dodává: „Pro všechny dívky to bude výjimečný a neopakovatelný zážitek a taky cenná zkušenost. Zvítězit může jenom jedna a popřát vítězi, když jsme nevyhráli, je velké umění. Budu jim všem držet palce,“ vzkazuje Eliška Balzerová finalistkám.

A o tom, že paní Eliška bere svou roli porotkyně opravdu zodpovědně, se můžete přesvědčit sami. Jedna z podmínek elegantní dámy totiž bylo setkat se a blíže se poznat se všemi finalistkami. V nabitém programu si Eliška Blazerová našla čas i na ředitelku soutěže České Miss Michaelu Maláčovou a dámy si opravdu měly co říct.

„Potěšilo mě, že paní Eliška sleduje soutěže krásy, a navíc se také zajímá o finalistky a má zájem se s nimi osobně poznat. Když se dívám na její starší fotografie, určitě by byla žhavou kandidátkou na korunku královny krásy,“ říká Michaela Maláčová.

O tom, která ze čtrnácti krásek získá titul České Miss 2012, se budete moci přesvědčit 31. března na obrazovkách Prima Family, která odvysílá přímý přenos z Hudebního divadla Karlín, kde slavnostní finálový večer proběhne.

Více se můžete dozvědět na www.ceskamiss.cz, kde už mimo jiné probíhá hlasování o nejsympatičtější dívku letošního ročníku.

 

 


Text: Tereza Netoličková
Foto: Česká Miss





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání