Phil Collins zavítá v rámci svého turné i do Česka

Kulturní servis PulsPhil Collins se vrací na koncertní pódia. Jeden z nejvýznamnějších britských hudebníků se v rámci evropského koncertního turné Still Not Dead Yet Live vrátí i do České republiky.


Phil Collins je legendou a jeho skladby se promítly do milionů životů lidí po celém světě. Uznávají ho celé nové generace umělců, kteří se inspirovali jeho neuvěřitelnou kariérou. Phil Collins prodal rekordních 100 milionů alb a obsadil bezpočet prvních příček napříč nejrůznějšími hudebními žebříčky.  Phil se vrátil se sérií vyprodaných evropských koncertů následovanou rozsáhlým turné v Jižní a Severní Americe.

Kulturní servis PulsJeden z nejúspěšnějších hudebníků své generace dosáhl 40 prvních míst v singlové UK Top 40, což se v osmdesátých letech nepovedlo žádnému jinému umělci. Phil Collins začínal jako bubeník a poté působil jako frontman Genesis, sólově debutoval v roce 1981 albem Face Value obsahujícím velký hit 'In The Air Tonight.'"Myslel jsem si, že budu v klidu odpočívat," říká Phil o svém návratu, "ale díky fanouškům, mé rodině a podpoře některých mimořádných umělců jsem znovu objevil svou vášeň pro hudbu a koncertování. Nastal čas si to všechno zopakovat a jsem opravdu nadšený. Přijde mi to jako správná věc.“

Následovala neobyčejná kariéra velice plodného hitmakera. První příčky britských žebříčků obsadily jeho skladby Easy Lover, You Can't Hurry Love a Against All Odds (Take A Look At Me Now), v amerických hitparádách pak získal 7 prvních míst se svými globálními hity One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story a Dance Into The Light.



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání