Bohuš Matuš má obrovský problém. Na vině jsou cigarety!

kulturní servis pulsNedá si říct a nedá. Bohuš Matuš (42) po loňském kolapsu, kdy kvůli vysokému tlaku a srdeční arytmii skončil v nemocnici, dostal od lékařů jasný příkaz, aby na cigarety zapomněl. Ale známý muzikálový zpěvák neposlechl a kouřením si ohrožuje nejen zdraví, ale i přízeň fanynek!


„S tím mám trošku problém. Musíte zpívat, po vystoupení se pak políbím s holkama a slyším: ty jsi zase kouřil…“ svěřil se zpěvák v barrandovské televizní show To byl Váš rok. Proti tabákovému pachu bojoval za pomoci ústního spreje, ale nakonec ho musel odložit. „Používal jsem je tak často, že si mi v ústech objevily afty,“ postěžoval si.

kulturní servis puls

Svou druhou vášeň, tedy lásku k ne zrovna zdravým jídlům, však zvládá excelentně. Dřív si rád dal vepřový jazyk nebo tlačenku, s tím je teď ale konec. „Když jsem zjistil, že mám devadesát kilo, musel jsem přehodnotit jídelníček. Teď si kupuju různé ryby, kalamáry, hrozně rád si doma patlám čínu. Jím hodně ovoce, žampiony, to je moje. Je to potřeba, aby byla figura,“ popisoval Bohuš Matuš.

 

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání