Lukrecius Chang baví mládež hudbou a příběhy o životě

lukrecius changKriminalita ve městě – téma, které hýbe mnohými diskusemi. Stejně jako názory na její řešení. Represe nebo prevence?  Každý způsob má své místo. Lze ho také provádět různými způsoby. Například hudbou.

 

S podporou programu Mládež v akci v rámci realizace projektu „Cesta k městu II“ se rozhodla skupina rapperů sdružená okolo Lukrecia Changa Kišše, rappera, ale také asistenta prevence kriminality při Městské policii Karviná, navázat s mladými lidmi kontakt a povyprávět jim prostřednictvím tvrdých rýmů příběhy o životě.

Očekávejte originální show umělců jako je Biggy, Mikec, RUman, Pavel Baar a dalších doprovázenou DJem, který bude hrát Old School a New School Rap Music, při které si můžete i skvěle zatančit. Navíc při vstupu obdrží každý host zdarma CD, na kterém si může poslechnout nové singly. Speciální host večera se na závěr koncertu ujme slavnostního pokřtění.

„Koncert se uskuteční v pátek 22. 5. 2015 v klubu Hard Cafe Karviná - Mizerov. Začátek je v 21 hodin a bavit se budeme až do časného rána,“ slibuje Chang.

Pokud miluješ hip hopové koncerty a budeš se nacházet blízko Karviné, neváhej a přijď se pobavit, ale i poučit, dozvíš se, o čem je práce asistentů prevence kriminality. Vstup na akci je zdarma.

lukrecius chang

Text: Kris

Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání