Superstar Katy Perry se představí v únoru 2015 v pražské O2 areně

katy perry v prazeV návaznosti na obrovský úspěch koncertů ve Velké Británii, na které pěli nadšené ódy fanoušci i kritika, globální superstar Katy Perry oznámila, že se do Evropy v roce 2015 opět vydá a představí se v 18 zemích se svým ohromujícím  programem Prismatic World Tour.


Světová hvězda Katy Perry vydala loni v říjnu svoje třetí studiové album nazvané „PRISM“, které debutovalo na prvním místě žebříčku iTunes v 97 zemích. Deska dosáhla nejlepších prodejních výsledků v kariéře zpěvačky. Celkem se titulu prodalo celosvětově víc než 6 milionů kusů během šesti měsíců od jeho vydání. První singl z alba „Roar“ se stal globálním hitem - umístnil se na první příčce žebříčku iTunes v 96 zemích a zároveň je to zpěvaččin osmý singl, který dosáhl na vrchol americké Billboard Hot 100 Chart.

Singlu „Roar“ se od té doby prodalo přes 10 milionů kopií po celém světě a stal se nejprodávanějším singlem v kanadské historii. Další singl „Dark Horse“ pokračoval v úspěšném tažení a umístil se na prvním místě v 38 zemích na iTunes a v Top 5 v dalších 90 zemích po celém světě!

V roce 2013 se Katy Perry také stala světově nejvíce sledovanou osobností na Twitteru, byla jmenována globální velvyslankyní UNICEF, obdržela nominace na dvě ceny Grammy (Skladba Roku a Nejlepší popový sólový výkon) a také nedávno na MTV European Music Awards získala cenu pro nejlepší zpěvačku za rok 2013.

Mezi její současná celosvětová propagační vystoupení patří například účinkování v Saturday Night Live, významné partnerství s Good Morning America , American Music Awards , Ellen a dalšími ve Spojených státech; velké promoakce s MSN a Visa v Kanadě; X - Factor , Graham Norton, Jingle Bell Ball & iTunes Festival ve Velké Británii; Le Grand Journal ve Francii ; Schlag Den Raab & The Voice v Německu ; X - Factor & Sunrise v Austrálii ; X - Factor v Itálii ; Music Station & Sukkiri v Japonsku a další.

Pražský koncert Katy Perry se uskuteční již 23. února 2014 v O2 areně. V prodeji jsou klasické vstupenky i exkluzivní VIP balíčky. Více informací najdete na www.o2arena.cz

 

katy perry v praze


Text: Petr Novák
Foto: Live Nation





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání