Průběžné výsledky Českého slavíka Mattoni!

český slavík mattoni 2014Kdo zvítězí v letošním ročníku ankety Český slavík Mattoni? Na tuto otázku přinese odpověď až slavnostní vyhlášení vítězů v sobotu 29. Listopadu 2014 v přímém přenosu TV Nova. V současné době je hlasování zhruba v polovině a pořádající agentura Musica Bohemica prozradila, kdo se zatím dostal do první desítky v hlavních kategoriích, ovšem podle abecedy.


Připomeňme jen, že letos poprvé nejsou hlasovací SMS zpoplatněny vyšší sazbou tak jako v jiných anketách a soutěžích. Každý zaplatí za hlasovací SMS stejně, jako za jakoukoli jinou SMS, kterou posílá třeba svým kamarádům. Snad právě proto přišlo zatím letos do ankety více hlasů, než za stejné období loňského roku.

Zde jsou první desítky v hlavních kategoriích, ale pouze podle abecedy:

ZPĚVAČKY:
Absolonová Monika
Anna K.
Bartošová Iveta
Bílá Lucie
Farna Ewa
Gunčíková Gabriela
Jandová Marta
Langerová Aneta
Vondráčková Lucie
Zagorová Hana

ZPĚVÁCI:
Brzobohatý Ondřej
David Michal
Dyk Vojtěch
Gott Karel
Hrůza Michal
Janda Dalibor
Kolář Petr
Klus Tomáš
Krajčo Richard
Xindl X.

SKUPINY:
Argema
Čechomor
Divokej Bill
Chinaski
Kabát
Kryštof
Lucie
Mandrage
Olympic
Ortel


 

český slavík mattoni 2014


Samozřejmě, že nic není ještě rozhodnuto, hlasuje se až do 23. listopadu, pokud fanoušci chtějí své oblíbené interprety podpořit, mají stále možnost. Stačí otevřít hlasovací formulář na adrese slavikmattoni.seznam.cz  nebo poslat hlasovací SMS podle návodu, který každý najde na www.ceskyslavikmattoni.cz.

Slavnostní vyhlášení vítězů se bude konat v sobotu 29. listopadu 2014 ve 20.20 hod. ve Státní opeře v Praze v přímém přenosu TV Nova. Moderuje Libor Bouček. Předáni budou zlatí slavíci v kategorii zpěvák, zpěvačka, hudební skupina a Absolutní slavík. Ocenění rovněž převezmou vítězové kategorie Objev roku, Slavíci bez hranic, Hvězda internetu a dalších kategorií. V programu na živo vystoupí Lucie Bílá, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Karel Gott, Chinaski, Xindl X, Radek Banga, Hana Zagorová, Eva Pilarová, Debbie, Lo Hrůzová, Markéta Konvičková a další.

Jeden z hlasujících vyhraje letecký zájezd pro dva na Menorku s CK Alexandria. Další zajímavosti, zejména z minulých ročníků ankety, najdete na www.ceskyslavikmattoni.cz



Text: Petra Blaha Těšínská
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání