V Arkádách se bude po roce opět tančit!

gravity festival 2014Už ve čtvrtek 17. 10. se od 22 hodin rozezní obchodním centrem první beaty věhlasných DJs. Jak je již několikaletým zvykem, Arkády Pankrác se opět otevřou taneční hudbě. Letos však s lehkými změnami. Na scénu přichází nový promotér, který dává festivalu doslova a do písmene jiný rozměr.


„Gravity festival se zaměří především na pohodlí partypeople. Chceme mít všude dostatek barů a vše potřebné k tomu, abychom dokázali uspokojit i toho nejnáročnějšího návštěvníka,“ prozradil Vojtěch Pluhař, promotér Gravity Festivalu.

V pasáži centra budou dvě stage obsazené nejprestižnějšími jmény současné taneční scény. Nedílnou součástí budou špičkové světelné efekty a kvalitní zvuk. V prostorách vyroste deset barů, cocktail bar a nebudou chybět ani stánky s jídlem a chill smooking area. Samozřejmostí je mobilní šatna a lockerboxy. Důraz je tento rok kladen především na kvalitu a pohodlí.

A jaké hvězdy na akci vystoupí? DJ Fresh, anglický DJ a producent, jehož úspěšné singly „Hot Right Now“ a „Gold Dust“ způsobily v tuzemském éteru velký rozruch, má zásluhu na popularizaci rychlých lámaných beatů. Aktuálně pracuje na novém albu, na kterém bude hostovat i hvězdný Diplo. V Arkádách ho svým hlasem podpoří zkušený MC Messy.  

 

gravity festival 2014


Také Robin Schulz bude jistě jedním z klenotů téhle památné noci. Jeho aktuální pojetí deep-housových rytmů ovládá celou Evropu. Nedávno vydal album s názvem Prayer se všemi jeho hity. Sám Tiësto ho označil za jednoho z nejnadanějších producentů současnosti. Těšte se na tvrdého holandského housového bijce Sandra Silvu, který letos vydává jeden úspěšný singl za druhým, nebo na populárního Krydera z Londýna, který umí svými našlapanými tracky rozjet show ve velkém stylu.

Všechny doplní holandská dvojice TV Noise, jejichž společná skladba s Dannicem byla jedním z nejhranějších songů na populárním festivalu Tomorrowland 2014. Za domácí scénu nabídneme ta nejlepší jména: Brian, Lafayette, Deep Deer, Bon Finix a Tripmain.

Další informace můžeš najít na www.gravityfestival.cz


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání