Přijďte zavzpomínat na hudbu nových romantiků s DJ Neumannem

dj jirka neumannV úterý 23. 9. v pražském klubu Rock Café proběhne od 20 hodin v rámci Freezones dvojkoncert skupin Nebezpečné známosti a Phonetix. Akci zahájí patnácti minutovou produkcí klávesista Tomáš Chmel, zatímco o velkolepý závěr se postará vyhlášený DJ Jirka Neumann. Vstup na akci je zdarma!


Kapela NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI, kterou založili členové skupin: Toyen, The Trial, Shannen Grey a Decline, se vrací na pódia! Na jaře 2013 se členové skupiny dohodli na obnovení činnosti v pozměněné sestavě: zakládající jádro RICHEY (vocal, guitars) a OLDER (guitars) bylo doplněno o nové spoluhráče: GACHET(bicí), M (klávesy) a FILIO (baskytara).

Svoji hudbu charakterizují jako kytarový indie pop doplněný o zvuk kláves. V jejich hudbě uslyšíte spoustu krásných a malebných zvuků kytar a syntezátorů podpořených strojovým tepem rytmiky. Skupina se netají svým obdivem ke skupině Depeche Mode, U2 a The Cure. V současné době připravuje materiál pro své první album s pracovním názvem „NAOPAQUE“, které vyjde v roce 2015.

 

dj jirka neumann


PHONETIX  má za sebou 23 let existence , natočil 10 CD, z toho 3 poslední, volně stažitelné na www.phonetix.cz . Nahrávky vycházejí z elektropopu 80.let. Nyní se Christian (zpěv, hudba, texty) a Robert (klávesy, manažer) věnují temnější verzi popu a těší se na Vás, co máte rádi podobně laděnou muziku. Jak hudbou, tak i texty se vás toto elektronické duo bude snažit vlákat do svého vesmíru, který, pokud si jej zamilujete, nebudete chtít opustit.

Po skončení koncertu bude následovat afterparty DJ Jirky Neumanna, která bude věnována vzpomínce na hudbu nových romantiků (Duran Duran, OMD, Depeche Mode, Ultravox nebo Aplhaville) a temně pop-rockových kapel (The Cure, The Mission, The Sisters Of Mercy, Joy Division, Clan Of Xymox).

Během akce proběhne sbírka pro o. s. Devět životů, které podporuje kočičí útulky. Můžete přinést krmivo i hračky pro čtyřnohé přátele. Vstup zdarma!


Text: Zdeňka Selingerová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání