Romantičtí rockeři Deaf Havana přijedou v říjnu do Prahy

deaf havana v prazeBritská indie-rocková formace Deaf Havana přijede v říjnu do Prahy. Její chytlavé melodie a melancholicky nadupané kytarovky zazní v klubu Chapeau Rouge ve čtvrtek 23. října. Jako předskokani je podpoří skvělí Blitz Kids! Vstupenky jsou k dostání v rámci sítě Ticketpro a na Facebooku Fource Entertainment.


Pětice muzikantů v čele se sympatickým zpěvákem Jamesem Veck-Gilodi se dala dohromady během svých studií na vysoké škole. Debutové EPčko „Evangeline” přišlo v roce 2006 a kapela se pomalu začala dostávat do povědomí fanoušků, což se ještě umocnilo s dalším EP „It's Called The Easy Life”, prvním oficiálním videem k hitovce „Oh Howard, You Crack Me Up“. Následující turné po Britských ostrovech skupinu katapultovalo mezi špičku alternativního rocku, ke které ostatně patří dodnes.

 

deaf havana v praze


Zatím poslední album s názvem „Old Souls” vydala Deaf Havana v září 2013. Nachází se na něm taky singl „Boston Square”, který si svou premiéru odbyl přímo ve vysílání kultovního DJe Zanea Loweho na britském Radiu 1. Ten jí taky nazval „Nejvíce sexy nahrávkou na světě za rok 2014”. Kromě toho jim album zaručilo předskakování takovým velikánům jako je Bruce Springsteen nebo Muse nebo evropské turné, v rámci kterého přijedou i do Prahy.

Nenechte si ujít energizující koncert kapely Deaf Havana!! Lístky jsou k dostání v síti Ticketpro za 260 Kč + poplatky.


 



Text: Dominika Janigová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání