30 Seconds To Mars hledají českou předkapelu

30 seconds to mars v prazeSkupina 30 Seconds To Mars se rozhodla věnovat post předkapely jejího nadcházejícího pražského koncertu, který se uskuteční 30. června 2014 v pražské Tipsport Areně, zástupci české hudební scény a spolu s Fajn radiem vyhlásila na předskokana "konkurs".


Zúčastnit se jej mohou všichni tuzemští hudebníci či skupiny, které jsou schopné vystoupit s minimálně 40 minutovým koncertním programem. Žánrově tato nabídka limitována nikterak není, naopak - skupina sama dodává, že uvítá příspěvky jakýchkoliv zajímavých umělců a kapel, ať jsou rockové, alternativní či elektronické.

Všichni, kteří by se rádi tohoto klání zúčastnili a zabojovali o možnost zahrát si před jednou z nejpopulárnějších rockových kapel současnosti, mohou posílat svá videa na mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript od 2. června do 13. června 2014.

 

30 seconds to mars v praze


Videa budou po doručení zveřejňována na YouTube channelu FajnTV. Deset videoklipů, které budou k poledni 13. června mít nejvyšší sledovanost, postoupí do finále, ze kterého vítěze vyberou sami členové 30 Seconds To Mars. Více informací na www.fajnradio.cz/fajn-radio/soutez/predkapela-30stm/


Text: Kateřina Dědková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání