Domácí Inkognito překvapilo novým videoklipem

domácí inkognitoČeská hip hopová formace Domácí Inkognito je zpět a to v plné síle! Crew tvořená čtveřicí MC Eisi, Biggy, Ganfour a DJ Gazz předává světu poselství prostřednictvím nového videoklipu k songu Infikované hlavy.


Mimo to MC Eisi ,Biggy a DJ Gazz patří do známého karvinského Skyscraper Labelu. Kluci z Domácího Inkognita zapracovali na tom, aby své fanoušky překvapili něčím novým a povedlo se – nyní se mohou pochlubit debutovým videoklipem.

V songu „Infikované hlavy“ poukazují na to, jak jsou nespokojení se současnou vládou a také, jak někteří lidé, ať už v Karviné či jinde, žijí. Zároveň umělci zaměřili svou pozornost i na naivní lidi zmanipulované systémem.

domácí inkognito


Tento singl je pilotním trackem k připravované desce Domácího Inkognita. O hudbu se postaral Lkama z crew Gramo Rokkaz. Nahrávka byla nahrána v Inkognito Studiu a finálního mixu/masteringu se ujal DiGaZ, rovněž jeden ze stávajících členů Labelu Skyscraper.

Celé dění videoklipu od natáčení přes střih zpracovalo Inkognito Production, neboli kluci z Domácího Inkognita si tuto práci ošéfovali úplně sami! Jak se jim to povedlo? Posuďte sami.


 



Text: Olina Fousková
Foto: Domácí Inkognito





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání