Je libo trochu heavy metalu? Osvěží tě Steel Panther

steel pantherDo České republiky zavítá americká partička, která si říká Steel Panther. Proslavili se nejen vtipnými texty, ale i živelnou show. Skupina v současné době křižuje Evropu v rámci šňůry Spreading The Disease Tour. Fanoušci je mohou přivítat 26. února v pražském Lucerna Music Baru a o den později také v brněnském klubu Fléda.


Heavy metalová kapela z Los Angeles se proslavila přehnanou pódiovou prezentaci parodující heavy metal a životní styl 80. let. Evropské štace koncertů nazvaná „Spreading The Disease Tour“ začíná v úterý 4. února 2014 v holandském Groningenu.

„Jak lépe nastartovat evropské turné, než v zemi drog a slávy,“ říká basista Lexxi Foxx . Spreading The Disease (S.T.D.) Tour navštíví různá místa po celé Evropě včetně Německa, Francie, Španělska, Velké Británie, České republiky nebo Slovenska. V roce 2012 byli Steel Panther oceněni jako „Nejlepší živá kapela“ na Loudwire Music Awards a porazili tak slavnější kolegy jako Iron Maiden, Metallica nebo Tool. Steel Panter a producent Jay Ruston (Anthrax , Stone Sour) v poslední době pracovali na třetím albu, které je pokračováním kritikou kladně přijatého titulu „Balls Out“ z roku 2011. Album debutovalo na první příčce Billboard Top Comedy Chart reprezentováno hitem „ If You Really Really Love Me“.

Steel Panther byli delší dobu nejlépe střeženým rockovým tajemstvím. Vzhledem k úspěchu jejich alba a živým vystoupením se kapela těší velké oblibě u fanoušků a stala se kultovní legendou na scéně v LA. Ke Steel Panther se na jevišti již připojili takové ikony rock and rollu jako jsou Steven Tyler z Aerosmith , Paul Stanley z Kiss, Corey Taylor ze Slipknot, Tom Morello z Rage Against The Machine / Audioslave nebo Chester Bennington z Linkin Park.

Steel Panther tvoří Michael Starr, Satchel, Lexxi Foxx a Stix Zadinia. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti Ticketpro za 450 Kč.


 

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání