Chinaski představili nový klip s Táňou Kuchařovou

chinaskiSkupina Chinaski se intenzivně připravuje na velký výroční koncert, který odehraje ve čtvrtek 6. února v pražské O2 areně. Čekání fanouškům zpříjemnila kapela klipem k novému singlu z Best of - 20 let v síti, který nese název Hlavolam. Hlavní roli v klipu hraje Miss World a finalistka posledního StarDance Taťána Kuchařová.


Na velký narozeninový koncert už moc vstupenek nezbývá. Chinaski si svůj speciální set vyzkoušeli 17. a 18. ledna přímo na lidech při koncertech v Kasalicích a Jilemnici. A čekání natěšeným fanouškům chce kapela zkrátit také novým klipem k písni Hlavolam.

U jejího vzniku ve studiu Sono stál anglický producent Greg Haver a skladbu pak přímo v Británii smíchal Clint Murphy. Finální mastering dokonce proběhl až v dalekém New Yorku. Ani klip v režii Jaroslava Kašíka si nevystačil jen s Prahou. Točilo se také v Londýně a Brightonu, kde kapela nedávno koncertovala. V české metropoli se točilo hlavně s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou. „Byli jsme překvapení, jak Taťána výborně zvládla svou hereckou roli v klipu,“ řekl kytarista kapely Chinaski František Táborský.

 


Kapela ale připravila ještě jedno lákadlo pro své fanoušky. Respektive pouze pro fanynky. Ty si totiž můžou s klukama zazpívat přímo na pódiu O2 arény při velkém narozeninovém koncertu skladbu Dobrák od kosti. Stačí nazpívat libovolnou písničku od Chinaski, umístit nahrávku na YouTube, nebo na server uschovna.cz a link poslat do 20. ledna na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Už v úterý 21. ledna vybere kapela pět finálových videí, které umístní na YouTube kanál Chinaski Channel. Do konce ledna pak můžou lidé hlasovat pro nejlepší video na oficiální facebookové stránce kapely. Vítěz si pak s Chinaski zazpívá.

 


Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání