Potvrzeno! Hip hopová scéna má nového favorita

atmo musicLiberecká parta Atmo Music nabízí posluchačům druhý oficiální singl. Skladba „Andělé", v níž opět hostuje zpěvák Jakub Děkan, si už razí cestu kupředu a boduje v hudebních hitparádách. Dozvěděli jsme se, co tato formace připravuje pro nadcházející rok.


O skupině, jejíž ústřední dvojicí jsou rapující Beef a producent ODD, je slyšet stále víc. Její první oficiální video „Fáma“ už má na YouTube přes 100 tisíc zhlédnutí a úspěšně prošlo rozhlasovými i video hitparádami jako třeba T-Music Chart. S novinkou „Andělé“ míří Atmo Music ještě výš – skladba se dostala do pravidelných rádiových rotací a útočí na IFPI žebříček Radio Top 100, stala se nejvýše nasazenou novinkou v předposledním listopadovém týdnu.

Atmo Music jsou jedním z objevů roku 2013. Postupně si budují pozici na hiphopové i popové scéně. Nyní se talentovaná liberecká parta prosazuje i v konkurenci mainstreamových kolegů. Singl „Andělé" je dvanáctou nejhranější česko-slovenskou skladbou minulého týdne, nejvýše nasazenou novinkou a vstupuje do oficiálního IFPI žebříčku na 62. místě.

atmo music


Při nahrávání singlu „Andělé“ se Atmo Music znovu sešli se zpěvákem Jakubem Děkanem. Roli spoluproducenta přijal Lukáš Chromek, kytarista a člen rockových Airfare, jenž se podílel třeba na desce hiphopových The Spooks z Philadelphie a spolupracoval s americkým producentem Bjornem Thorsrudem (např. Smashing Pumpkins). A byla to evidentně šťastná volba.

Atmo Music pečlivě připravují i další skladby, které by se měly objevit zkraje roku 2014 na jejich debutovém albu. Jedním z hostů na desce bude i zpěvačka Iva Frühlingová, jejíž francouzský zpěv podtrhne atmosféru v písni „Melancholie“. Nejnovější singl „Andělé“ můžete poslouchat na portálu Youradio.


 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání