Transmission – Termín velkolepé taneční párty se blíží

transmissionKulturní servis Puls ti už v září představil první polovinu interpretů, kteří budou účinkovat na další Transmission. Příznivci taneční muziky mají bezesporu v diáři označeno datum 30. listopadu, kdy v pražské O2 areně odstartuje desátá série nazvaná The Machine of Transformation. Chceš vědět, kteří další umělci se budou starat o skvělou hudební zábavu?

 


SNEIJDER
Pohybuje se v branži pouhých 5 let, ale už si na svou stranu dokázal naklonit světovou DJskou špičku. Tento Ir známý jako Sneijder, vlastním jménem Andrew Liggett, Vás upoutá především svým skvělým citem pro rozmanitost. Je mužem mnoha hudebních tváří, ale přes jeho barvitou a různorodou hudbu ho nejvíc proslavil jeho „138+BPM“ uplifting trance sound. O Sneijderovi budeme zajisté hodně slyšet i v blízké budoucnosti, a je to DJ, který ví, jak zakončit akci rychlým a tvrdým uplifting trancy nářezem. Určitě si jeho zvuk nenechte ujít 30. listopadu 2013 na Transmission.

THOMAS COASTLINE:
Talentovaný český trance DJ a producent Thomas Coastline si užije svůj debut jako warm up DJ pro letošní Transmission.Thomas Coastline se začal věnovat DJingu a produkci už ve svých 16 letech a v roce 2008 se mu podařilo prorazit se svým hitem „After Hour“. Tento track si vybral i Armin van Buuren do své týdenní rádio show nazvané ‘A State of Trance’. Od té doby následovala spousta skvělých tracků a například jeho hit ‘Love Victims’ si vybrali Ministry of Sound, aby jej zařadili na svoji kompilaci ‘Trance Awards’. Track ‘Eliminate’ si pro změnu vybralo vydavatelství Blackhole recordings pro svůj výběr Search of Sunrise 9. Kromě DJingu a produkování má Thomas Coastline také svou vlastní radio show na afterhours.fm. Jsme přesvědčeni, že o něm už brzy uslyšíte mnohem víc. Pro Transmission si Thomas Coastline připraví speciální warm up set, aby vás dostal do té správné nálady na začátek Transmission.

 

transmission


THRILLSEEKERS - TRANSMIX
Jedním z vrcholů večera na Transmission vždy bývá Transmix, předem připravený set s nejslavnější trancovou klasikou, doplněný o speciální efekty, pyro efekty, v kombinaci s úchvatnou laserovou show. Letos budou mít skládání Transmixu na starosti Thrillseekers.

VISION IMPOSSIBLE
Dalším vrcholem na Transmission je vždy Vjing, člen vyznamenaného nizozemského VJ týmu Vision Impossible. Tento tým, tak jako každý rok, vytvoří všechny show/intro videa pro účinkující umělce, a je zodpovědný i za live vizuály v průběhu akce. Společnost Vision Impossible byla založena v roce 2000, kdy se spojili Martijn Adema, Berry van Dijk a Ruben Langedijk. Od té doby se věci daly do pohybu opravdu rychlým tempem a s každou show jsou o krok blíže svému cíli - vytvořit dokonalý vizuální zážitek. V dnešní době studio Vision Impossible hostí rostoucí tým profesionálů, kde přátelství a láska k hudbě a uměleckým eventům, zůstávají nejdůležitějšími hodnotami.

Abyste zjistili více o 10. edici Transmission „The Machine of Transformation“, navštivte nové webové stránky události na www.transmission.cz


Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání