Česko-slovenská kategorie cen MTV EMA´s 2013 má vítěze!

kulturní servis pulsČeští a slovenští hudební nadšenci rozhodli! Krásná zpěvačka Celeste Buckingham definitivně potvrdila, že její pěvecká hvězda strmě stoupá nahoru. Díky hlasům diváků česko-slovenské lifestylové stanice MTV se totiž stala členkou klubu držitelů prestižní ceny MTV EMA Best Czech/Slovak Act. Tu v předchozích letech dokázali získat jen kapela Charlie Straight a Majk Spirit!


Teprve osmnáctiletá finalistka talentové soutěže má za sebou spolupráci s Majk Spiritem a není tajemstvím, že ji čeká spolupráce se světovým hitmakerovým rapperem Pitbullem! Její nejčerstvější úspěch je cena MTV EMA Best Czech/Slovak Act 2013! Fanoušci a diváci česko-slovenské verze MTV jí dali nejvíc hlasů z pětice nominovaných, mezi nimiž byli Charlie Straight, Peter Bič Project, Ben Cristovao a Ektor.

Lumír Mati, manažer zpěvačky: „Je to skvela sprava. Rad by som sa v mene Celeste a celeho nasho tymu podakoval vsetkym fanusikom za ich hlasy a neustalu podporu, ktoru z ich strany citime“.

kulturní servis pulsKromě vítězství v této kategorii může Celeste získat v rámci cen MTV EMA´s další významný titul, a to nejlepší počin východní Evropy (EUROPE: EAST CLUSTER FINALIST). Fanoušci jí mohou posílat hlasy přes portál www.mtvema.com do 31. října 2013. Tak, jako si Evropané zvolí své nejlepší umělce (4 regiony), stejné hlasování proběhne i v rámci regionů Severní Amerika, Latinská Amerika, Afrika/Indie, Korea/Japonsko, Austrálie/Nový Zéland a China/ Taiwan. Vítězové z těchto regionů se spolu utkají v závěrečném souboji o titul  WORLDWIDE ACT.

Lumír Mati, manažer zpěvačky: „V tejto chvili je pred nami dalsia velka vyzva - pokusit sa obstat v medzinarodnom hlasovani EUROPE: EAST CLUSTER FINALIST a dostat tak moznost reprezentovat cesku a slovensku hudobnu scenu na MTV EMAs v Amsterdame. V konkurenci vitazov z omnoho vacsich krajin ako je Rusko, alebo Polsko to nebude lahke, preto sa budeme snazit v najblizsich dnoch urobit maximum a o to iste opat poprosime nasich skvelych fanusikov. Dakujeme preto vopred vsetkym za kazdy poslany hlas a drzte nam palce.“

Celé udílení cen MTV EMA´s pak proběhne 10. 11. 2013 v Amsterdamu, kde vystoupí Miley Cyrus, Katy Perry, Snoop dogg, Imagine Dragons, Robin Thicke a další. Přímý přenos, který budou sledovat hudební nadšenci po celé planetě, uvidí také Češi a Slováci na česko-slovenské verzi MTV.

 


Text: Hana Holubová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání