Zpěvačka Loreen poprvé navštíví Českou republiku

loreenŠvédská kráska s marockým původem vystupující pod uměleckým jménem Loreen se v Česku představí vůbec poprvé a to 4. prosince 2013 v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 16. srpna.


Popová zpěvačka a hudební producentka Loreen, vlastním jménem Lorine Zineb Nora Talhaoui, narozená marockým rodičům ve švédském Stockholmu, si získala srdce miliónů diváků skrze televizní soutěž Eurovision Song Contest 2012 se svojí zatím nejúspěšnější skladbou „Euphoria", která soutěž vyhrála na celé čáře.

Že je její tvorba opravdu skvělá potvrzují jak kritici, tak i množství nejrůznějších nominací a ocenění prestižních jmen - např. MTV Music Awards, Grammis, World Music Awards a další.

loreen


Zpěvačka Loreen je rozhodně na raketovém vzestupu, aktivně se podílí na tvorbě nové hudby, nebojí se zkoušet nové věci a je absolutním miláčkem švédského publika. Moc se těšíme, co nám předvede v Praze!” řekl jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Nepropásněte skvělou show Loreen v Roxy 4. prosince. Vstupenky zakoupíte v síti Ticketpro. Cena vstupenek je 395 kč bez poplatků. Více o umělkyni najdeš na jejích oficiálních stránkách www.loreen.se.



 



Text: Dominika Janigová
Foto: Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání