Zpěvák Daniel Mrózek si střihl dvojroli prince a Aladina

dan mrózekTéměř jako ve středověké pohádce se musel cítit mladý zpěvák Daniel Mrózek, jen co ho kostymérky oblékly do královského šatu a padla první klapka pilotního natáčení romantické pohádky pod taktovkou režiséra Davida Beránka.


Láska, zklamání, tajemno i romantika, to vše se odehrávalo před televizními kamerami a Daniel se pravidelně měnil z krásného prince ve sluhu sličné princezny - tajemného Aladina.

„Byla to moje první herecká zkušenost před kamerou, i když jsem už natočil dva videoklipy k písním z mého cd Krev jizvy a tvář', ale takto stylizovaně a v kostýmech to bylo poprvé,“ přiznal umělec, kterého od samého začátku zaujala představitelka princezny, pohledná studentka Hana z Brna.

 

dan mrózek


Samotného zpěváka a teď už i začínajícího herce pochválil i režisér Beránek: „Daniel je velice učenlivý a kamera ho má ráda. Vhledem k tomu, že se jedná o zkušební natáčení, slíbil jsem mu, že některé záběry může použít i do svého nového klipu k písni ‚Drobný ty si nech', který vznikne ještě v průběhu léta, takže Daniela jako prince a tajemného Aladina určitě brzy uvidíte.“


Text: Michaela Nová
Foto: Petarda





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání