Monkey Business přesouvají oslavu na Vyšehrad

Monkey BusinessKapela Monkey Business oslaví 25. července na Vyšehradě třináct let existence. Pro fanoušky připravili koncert, kde plánují pokřtít nové album „Happiness Of Postmodern Age“. Poblahopřát jim přijdou například Lou Fanánek Hagen nebo Bára Basiková.


Již třináct let je můžete slyšet v rádiích, kupovat si jejich desky a vídat jejich klipy. Řeč je o skupině Monkey Business v čele s Matějem Ruppertem. A protože kluci rádi slaví, rozhodli se spojit oslavu s křtem nového cédéčka „Happiness Of Postmodern Age“. Dne 25. července se tedy mají fanoušci na co těšit.

Tentokrát ale museli Monkey svůj tradiční narozeninový koncert přesunout. Původní místo bylo totiž po povodních zničeno. Kapela tak nenechala nic náhodě a rozhodla se pro Hospůdku na Hradbách na pražském Vyšehradě, kapacita je zde ale omezená na 1 500 lidí. Pokud tedy ještě nemáte lístky a nechcete si koncert s hvězdnými hosty nechat ujít, můžete si vstupenku pořídit v předprodeji Ticketstream, Ticketportal a Ticketpro.

Monkey Business


Kromě velké show, kterou Monkey Business rozhodně plánují, se fanoušci mohou těšit na britskou zpěvačku Kristynu Myles, která vystoupí od 19 hodin. A během vystoupení si přijdou zazpívat také Bára Basiková a Lou Fanánek Hagen. Areál bude otevřen pro fanoušky, kteří si přijdou užít hudbu, ale i nádherný výhled, od 18 hodin.


Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Facebook interpreta, Bandzone.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání