Alicia Keys učarovala celé O2 areně

Alicia KeysAč vstupenky na koncert Alicie Keys nepatřily k těm nejlevnějším, které se v našich luzích a hájích prodávají, tak byla O2 arena ve středu 12. června 2013  prakticky vyprodaná. Alicia ukázala, proč má tolik fanoušků po celém světě a představila českému publiku mladého neokoukaného zpěváka.


Předskokanem se totiž stal 24 letý americký zpěvák a skladatel Miguel, který má velice originální hlas. Jeho styl upoutal snad všechny návštěvníky koncertu a nesčetněkrát mu tleskala celá arena za jeho výborný pěvecký výkon. Osobně mě překvapil svým sytě červeným sakem a trochu netradiční komunikací s publikem. Například, když položil otázku: „Máte rádi drogy?“

Po deváté hodině se rozsvítilo plátno na podiu, kde bylo znázorněno město New York a bylo jasné, že hlavní show začíná. Alicia začala zpívat jeden ze svých největších hitů, příznačně k dekoraci, „New York“. Myslím, že v areně nebyl ani jeden člověk, kterému by nenaběhla husí kůže. Všichni vědí, že je to výborná zpěvačka, ale naživo je její hlas opravdu velice originální a nádherný.

 

Alicia Keys


Po úvodní pecce následovaly písně jako „No One“, „You Don´t Know My Name“ a „If I Ain´t Got You“. Atmosféra v areně byla naprosto fascinující, Alicia učarovala všem bez rozdílu. To způsobilo, že dolu na plochu, kde byla nejdražší místa pro sedící, se nahrnulo kolem 1 500 lidí, ktěří sešli z jiných pater a rázem z toho byl i koncert na stání a slušná tlačenice.

Svým výjimečným hlasem Alicia zpívala až skoro do jedenácti, kdy koncert skončila písničkou „Girl On Fire“ a pro velký úspěch přidala znovu „New York“. Její vystoupení bylo velkolepým zážitkem, který bych přál všem, protože hlas Alicie Keys za poslech rozhodně stojí. O to více naživo.


Text: Luboš Kováč
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání