Krásná Alicia Keys přijede v doprovodu umělce Miguela

alicia keysOčekávaný koncert čtyřnásobné držitelky ceny Grammy, zpěvačky, skladatelky a producentky Alicie Keys se uskuteční již 12. června. Pražská O2 arena ožije jejími největšími hity a především skladbami z nejnovější desky Girl On Fire. Speciálním hostem jejího turné je americký zpěvák, skladatel a producent Miguel. A tihle dva to spolu umí pořádně roztočit.


Alicia Keys, prozradila, že ji na jejím koncertním turné „Set The World on Fire Tour“, v rámci něhož zavítá také do České republiky, bude doprovázet a podporovat americký umělec Miguel. „Jsem tak šťastna, že na turné po Evropě se mnou vystoupí Miguel,“ prozradila spokojená Alicia a navíc o svém vzácném hostu prozradila: „Je to skutečně čerstvý umělec a já miluji jeho jedinečný styl a zvuk. Jeho výkon na Grammy mě totálně sfouknul. Nemohla jsem se dočkat, až uvidím, co přinese na turné! Vím, že jeho osud je jasny!“

Zpěvák a skladatel Miguel bývá charakterizován jako „něco mezi Princem a D‘Angelo“. Je mu 24 let a v roce 2010 vydal svoji progresivní debutovou nahrávku. Posléze následovala spolupráce s umělci jako Usher, Musiq Soulchild a Jaheim. Jeho loňska přelomová nahrávka „Caleidoscop Dream“, kterou produkovali Remi, Pop & Oak a Jerry Wonda, obdržela pochvalné kritiky. Obsahuje i skladbu „Where is the Fun in Forever“, pod kterou je jako autorka a zpěvačka podepsaná pravě Alicia Keys.

Miguel již dříve vystupoval na turné po boku hvězd velkým jmen – Mary J Blige, Usher a Trey Songz. Alicia Keys je čtrnáctinásobná držitelka Grammy Award, zpěvačka, skladatelka, producentka a herečka. Podle časopisu New York Times také nejlépe prodávající autorka, ale i podnikatelka a aktivistka v humanitárních organizacích. Od svého debutového alba „Songs In A Minor” si Alicia Keys vybudovala jedinečný repertoár hitů s více než 30 miliony prodanými alby po celém světě.

Jako herečka se výrazně zapsala ve filmech „Sejmi eso“, „Holka na hlídání“ nebo „Tajný život včel“. V roce 2011 se poprvé postavila i za kameru jako režisérka jedné z povídek v rámci TV série „Five“ vyprávějící příběh ženy postižené rakovinou prsu. Zaujala také jako spisovatelka, když vydala knihu “Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys”, díky které se stala podle časopisu New York Times nejprodávanějším autorem. Jako filantropka je spoluzakladatelkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka.

Alicia Keys zavítá 12. června do Prahy, aby splnila sen svým českým fanouškům. Koncert se uskuteční v O2 areně, akce začne po 20. hodině. Pokud ještě nemáš koupenou vstupenku, dlouho neotálej – k sezení na ploše se lístky pohybují v cenách 1 390, 1 790 a 1 990 korun, do prvního patra jsou k dispozici za 1 390 a 1 690 a do druhého patra za 1 090 Kč.


 

 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání