Pavel Baar navrhuje Dvě cesty, Mikec servíruje Ortodox

skyscraper labelSkyscraper Label o sobě opět dává vědět! Pavel Baar zapracoval na novém videoklipu k písni „Dvě cesty“ a díky tomu zavítal i do Prahy. Pozadu nezůstal ani jeho parťák Mikec. Rovněž se vrhnul na tvorbu klipu, ten však nejenže pozdvihuje jeho song „Ortodox“, ale navíc je předzvěstí nového alba, které už brzy představí svým fanouškům.


V dubnu začalo natáčení podkladů ke klipu „Dvě cesty“ rappera Pavla Baara. Ten se při této příležitosti podíval do Prahy, a jak se nám podařilo zjistit, byla to jeho první návštěva hlavního města. Strávil dlouhé hodiny procházkami, aby vytipoval lokality, které chce ve svém videoklipu zvěčnit. Jako vhodné oblasti mu padla do oka například skrytá zákoutí Pražského hradu, ulice Jana Nerudy, Karlův most či Václavské náměstí. Baar prozradil, že ho poslední zmíněná lokalita naprosto uchvátila.

A jaké dojmy si Pavel odvezl ze svého natáčení a netradiční návštěvy: „Užil jsem si to, jak se patří a se vším všudy. Byl to jedinečný zážitek a jsem velice rád, že jsem si z dovolené odnesl něco, na co můžu být náležitě hrdý. V neposlední řadě bych chtěl moc poděkovat svým přátelům za kamerou, jimiž jsou Bohuš DLM a Lady H, u kterých jsem svůj klip natáčel. Patří jim velké díky za skvěle odvedenou práci.“ Ostatně, jak vypadá finální dílo, se můžete podívat sami.

 


S novým videoklipem se pochlubil také další z členů Skyscraper Labelu – Mikec. Natáčely se záběry k songu „Ortodox“, který je součástí stejnojmenného alba založeného na konspiracích a ortodoxním rapu. To ještě světlo světa nespatřilo, vše by se však mělo změnit během následujících týdnů.

Klip vznikal v Karviné, a aby na to nebyl Mikec sám, podpořili ho i další parťáci z jeho týmu. Zmíněný Pavel Baar zapojil ruku k dílu i zde, postaral se o střih videa a finální mix/mastering. Většinu produkce vedl sám Mikec. Pokud jste zvědaví na jeho nejnovější počin, sledujte web skyscraperlabel.cz, kde se už brzy album objeví v prodeji. Mezitím nabízíme alespoň malou ochutnávku v podobě klipu „Ortodox“.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání