Svátek fanoušků taneční hudby Sensation se blíží!

SensationNejvětší světová taneční show Sensation se 25. května 2013 přižene opět do České republiky, konkrétně do O2 areny v pražských Vysočanech. Letošní ročník nese název „Source of light“ a opět slibuje jedinečnou zábavu. Kromě hudebních lahůdek jako Mr. Whitea nebo Sebastiena Legera slibují pořadatelé také laserovou podívanou a akrobatické číslo.


„Všichni jsme součástí jednoho,“ i to je motto letošního ročníku Sensation. Oslava taneční hudby, ale také pospolitosti a jednoty vypukne již po sedmé v O2 areně. Organizátoři dali pro rok 2013 Sensation název „Source of light“ a v duchu světla se celá show také ponese.

Na letošním „svátku taneční hudby“ se předvede Mr. White, který už vystupoval v rámci Sensation 2012, ale i Sebastien Leger a Funkerman. Chybět nebude ani Nicky Romero, Bingo Players a charismatičtí Summery James & Ryan Marciano.

SensationKromě výborné taneční muziky se 25. května mohou fanoušci těšit na laserovou show, pyrotechniku a jedinečné vizuální efekty. Jako pomyslnou třešničku na dortu uvidí také akrobatické vystoupení.

I nyní se Praha musí připravit na bílý nával příznivců dance music. Tradiční dress code totiž zůstane i tentokrát neporušen. Už od roku 2001, kdy se bratr jednoho ze zakladatelů Sensation zabil v autě, se na jeho počest návštěvníci oblékají do bílého.

Lístky jsou v předprodeji od prosince 2012. Stále ale není pozdě si je pořídit. Samozřejmě ale platí, že čím dříve, tím lépe. Cena totiž vzhledem k blížící se akci roste. Nyní si vstupenku koupíte za 1 490 korun, buď na prodejních místech Sazky nebo přes internet na sazkaticket.cz. Na místě už budou lístky k dostání za 1 690 korun. Pokud si budete chtít užít akci ve VIP sekci, máte možnost, za vstup ale dáte 2 900 korun.

 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání