Cocotte Minute šlápli na plný plyn

cocotte minuteVečer 17. dubna 2013 se v pražském Lucerna Music Baru nikdo z přítomných vážně nenudil. O pořádnou párty se tam postarala kapela Cocotte Minute. Pražské fanoušky potěšila v rámci své aktuální koncertní šňůry Můj čas tour.


O řádění v Lucerna Music Baru se postarala kapela Cocotte Minute, která odehrála Pražákům skvělou show v rámci Můj čas tour 2013. Středa 17. dubna byl jednoznačně jejich hodně dobrý den. Již na sociálních sítích komentovali příspěvky a lákali lidi, aby dorazili. Slibovali pořádný masakr a ten nakonec byl!

V písničce „Holka mojí holky“ exkluzivně vystoupila Heidi Janků a její výkon byl naprosto neuvěřitelný. Z neobvyklé kombinace se vyklubalo super spojení a na Heidi bylo znát, že si to náramně užívala. Zazněly největší „coco“ hity a samozřejmě také slibovaný „Můj čas“, po kterém kapela pojmenovala celé tour.

 

cocotte minute


Lucerna Music Bar byl neuvěřitelně narvaný a interpreti si této pocty náležitě užívali i se všemi přítomnými, které každým dalším songem pořádně dostávali do varu. Není se čemu divit, přeci jen nehrají žádné disko. Po jejich pražském vystoupení se bude jednoznačně hovořit o tom, že jsou kluci zpět na hudební scéně, na kterou právem patří. Tento koncert patřil mezi jejich největší hudební výkony, které předvedli. Kdo nedorazil, může to ještě napravitl. Kluky ještě čekají další 3 koncerty po České republice, vřele doporučuji některou z akcí navštívit. Jejich hudební show je opravdu zážitek.



Text: Luboš Kováč
Foto: Oficiální foto interpreta (archiv)





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání