Pink po třech letech znovu rozparádí Prahu

PinkAmerická rebelka, známá pod pseudonymem Pink, zavítá 10. května do pražské O2 areny, aby tu rozpoutala divokou show v rámci evropského turné The Truth About Love. Několikanásobná držitelka Grammy se do Prahy vrací po třech letech.


Chytlavé melodie a smysluplné texty doprovázené úžasným hlasem. Takové jsou písně rodačky z Pensylvánie známé jako Pink. Ta už za pár týdnů vystoupí v Praze a ohlasy na její evropské turné slibují opravdu neuvěřitelnou show, kterou byste si neměli nechat ujít!

Pink má od začátku své kariéry v roce 2000 na kontě už sedm alb a více než čtyřicet milionů prodaných nosičů. Chlubit se může pětašedesáti prodanými singly a milionem prodaných DVD. Její písně s přehledem bodují v hitparádách a patnáct z nich dokonce dosáhlo minimálně v jedné zemi první příčky. Zpěvačka získala nespočet ocenění a dokázala se vymanit ze stereotypu popových hvězdiček na jednu sezónu.

Pink


Nedávno vydala nové studiové album „The Truth About Love", se kterým, ověnčená neuvěřitelně pozitivní kritikou, momentálně objíždí Evropu a už 10. května zavítá i do Prahy. Nenechte si ujít hity jako „Try", „Just give me a reason" nebo „Blow me" (One last kiss), který se během prvního týdne stal nejprodávanějším singlem Pink vůbec.

Koncert se uskuteční v pražské O2 areně, vstupenky jsou k dostání už nyní ve sběrnách Sazka, a. s., nebo na www.sazkaticket.cz. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 1090 – 1790 Kč.



 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání