Čím si zpestřit Velikonoce? Koncertem Umělci dětem

benefiční koncertCo mají společného Kamil Střihavka, Monika Absolonová, Leona Machálková, Vilém Čok a další umělci? O druhém svátku velikonočním, tedy v pondělí 1. dubna 2013, vystoupí na společném benefičním večeru v pražském Divadle Broadway. Výtěžek z charitativní akce poputuje na konto občanského sdružení Opři se, které podporuje mladé lidi opouštějící dětské domovy.


Koncert Umělci dětem připravuje občanské sdružení Opři se od prosince 2013 ve spolupráci s producenty Martinem Poštou a Martinem Svobodou. Účast na charitativním koncertu přislíbili umělci jako Leona Machálková, Šárka Marková, Radka Pavlovčinová, Kamil Střihavka, Vilém Čok, Tomáš Trapl, Laura a její tygři, Monika Absolonová i Martin Pošta s kapelou Poste Restante a další. Pošta bude programem rovněž provázet jako moderátor.

Koncert se uskuteční 1. dubna 2013 od 18 hodin. Vstupenky nabízí v předprodeji pokladna Divadla Broadway v ceně 180 korun. Děti mají vstup zdarma.

Zpestři si Velikonoce kulturní akcí, pobavíš se a podpoříš dobrou věc. Občanské sdružení Opři se akci představilo vlastními slovy: „Mezi námi žijí děti, které potřebují pomoc od nás, co pomoct můžeme. Není snadnější způsob pomoci, než si koupit vstupenku a na koncert osobně dorazit. Kromě dobrého pocitu, že jsme nákupem vstupenky podpořili dobrou věc, můžete ještě strávit příjemný večer mezi tóny muzikálových melodií.“

 

benefiční koncert



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání