Ska-P: Rázný postoj a muzika, která má náboj

ska-pPřipravte se na pořádnou dávku energie a rychlé muziky od kapely, která se za své názory nestydí a zpívá je do celého světa. Španělští Ska-P v rámci svého turné znovu navštíví Českou republiku a svým fanouškům i tentokrát slibují našlápnutý koncert s nezaměnitelnou atmosférou. Svůj ska punkový nářez rozbalí 20. dubna 2013 v pražské Tipsport areně.


Věrní fanoušci „Skapéček“ jistě skákali radostí v rytmu jejich melodií, jakmile byla oficiálně potvrzena informace, že k nám skupina opět zavítá. Poté, co tahle partička oznámila, že vyráží na turné, které bude čítat jen pár zastávek, byla jen malá naděje, že mezi nimi bude i koncert v České republice. Ska-P však prohlásili, že si Prahu rozhodně nemohou nechat ujít, a dostáli svému slovu. Jejich návštěva potěší tím víc, že samostatné vystoupení v Česku měli naposledy před čtyřmi lety. Následně vystoupili na festivalech Rock for People a Mighty Sounds.

Ska-P vznikli roku 1994 v Madridu. Texty písní vyjadřují jejich postoje k politice, náboženství a různým sociálním problémům. I proto bývají označováni za silně levicovou anarchistickou skupinu. Vše balí do rychlých energických melodií, díky kterým je poslouchají lidé po celém světě, aniž by rozuměli, o čem vlastně zpívají.

Po dlouhé tvůrčí pauze vydali 11. března 2013 nové album nazvané „99%“, které českým fanouškům představí osobně, nebudou však chybět ani staré známé pecky. Milovníci ska a punku by si tuto událost určitě neměli nechat ujít. Tipsport Arena na pražském Výstavišti ožije 20. dubna 2013. Vstupenky za 690 Kč jsou k dostání v předprodeji na stránkách Mighty Sounds, Ticketportal a Eventim.

 


 



Text: Sabina Lauterkrancová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání