Italský pop rozezní Prahu, přijede Eros Ramazzotti!

Eros RamazzottiNejen pastvou pro uši, ale i pro oči mnoha žen je italský zpěvák a skladatel Eros Ramazzotti. Že to nejsou jen pavlačové povídačky, se můžete přesvědčit 8. dubna v O2 areně v pražských Vysočanech, kde tento hudebník vystoupí.


Čas plyne rychle, a tak se po čtyřech letech znovu vrací římský rodák Eros Ramazzotti do Česka, konkrétně do Prahy. S sebou přiveze kromě svých klasických popových hitů, jako jsou „Una storia importante“ nebo „Solo noc te“, i nové písně z posledního alba NOI.

Ramazzotti na sebe poprvé výrazně upozornil roku 1984 na festivalu v San Remu, kde vystoupil se svou písní „Terra promesa“. Od té doby již prodal přes 55 milionů desek, setkal se a zahrál si s hvězdami jako Elton John nebo Joe Cocker. Definitivním průlomem v jeho kariéře byl však duet s Tinou Turnerovou, na jehož úspěch pak navázal další duet, tentokrát se zpěvačkou Cher.

 

Eros Ramazzotti


Pokud už vás tedy nebaví poslouchat jednoduchý český pop, okořeňte si svůj večer vystoupení tohoto zpěváka ze slunné Itálie. Vstupenky lze zakoupit ve sběrnách Sazka sázkové kanceláře. Cena se pohybuje od 1 090 Kč do 1 790 korun. Pokud by vám to nepřišlo jako levná záležitost, tak do toho krom hudby a případného omámení umělcem můžete započítat i procvičení nejen italštiny, ale i španělštiny, ve které Eros Ramazzotti také zpívá.



 



Text: Benedikt Lederer
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání