Skyscraper Label: Rappeři, kteří na sobě tvrdě dřou

skyscraperLukrecius Chang, DiGaZ, Danny, Mikec, Pavel Baar, Ruman, MC Eisi, Otopo, Biggy a PK. To je deset členů, kteří tvoří srdce i mozek uskupení známého jako Skyscraper Label. Hudba je jejich život, posouvá je vpřed a dává jim spoustu příležitostí pro seberealizaci. Jakými změnami si tahle partička v poslední době prošla? Odchod kamaráda, změny ve vedení hudebního studia i nové videoklipy.


DiGaZ opouští Skyscraper
Pozorní fanoušci zaznamenali změny, kterými Skyscraper Label procházel už od konce loňského roku. Tou nejdůležitější, která bezesporu ovlivnila všechny členy uskupení, byl odchod producenta DiGaZe. Ten pomáhal i jiným umělcům zaměřujícím se na různé hudební žánry, aby se prosadili a mohli natočit své songy v jeho studiu. Všechno má však i své kladné stránky – MC Eisi společně s Biggym a Ganfourem spojili síly, aby hudební studium zachovali a pokračovali v jeho chodu pod značkou Inkognito Studio.

Song na památku
Co vlastně DiGaZe vedlo k odchodu z party? Žádné srdceryvné problémy vystřižené z amerických filmů nehledejte. Svou činnost přerušil kvůli plánovanému stěhování mimo Českou republiku. Poslední vzpomínkou na společnou práci Skyscraper Labelu s DiGaZem je nový track nazvaný „Ticho v ulicích“ nahraný ve studiu Inkognito. Tentokrát se rappeři zaměřili na tíživé téma, které by se dalo shrnout slovy „doba se mění a lidé také“. Song si můžete poslechnout na www.skyscraperlabel.cz.

 

skyscraper


Další hudební výtvory
Novějších výtvorů je však mnohem více. Koncem roku 2012 naservíroval Otopo s hostujícím Dannym svým fanouškům skladbu „Nie žaluje“, kterou vzápětí umístili na kanál YouTube. Pozadu nezůstal ani Pavel Baar. Ten zveřejnil další dílo ze svého přípravového alba. Na pomoc si přizval Solina z Chimi Changas a jak dopadli? Za pár dní představili s producentem DJ Ferim singl „Proč?“. O další příspěvek se postaral Biggy a to trackem „Tato doba“. I on chtěl svou tvorbu oživit o nějakého hosta. Volba nakonec padla na GanFour z Karviné.

Prázdninové bruslení a Skyscraper Label
Přijďte si užít první únorový den na zimní stadion Stars Karviná. O zábavu se postará i speciální hudební vystoupení. Mezi účinkujícími bude tanečník Alien, rapper Lukrecius Chang, vítězka karvinského a havířovského talentu a vítězka Karaoke Superstar Vendula Weissová. Chybět nebude ani kompletní, dnes již devítičlenný, Skyscraper Label. Program bude od 16:45 do 18:15, vstupné je pro děti do 15 let za 30 korun, pro starší pak za 40 Kč. Pilní žáci, kteří budou mít vysvědčení se samými jedničkami, mají vstup na stadion zdarma.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání