Gregorian zavítají exkluzivně do Prahy a Brna

gregorianUskupení vokálních zpěváků, kteří zpracovali řadu rockových a popových skladeb do gregoriánského stylu, je českým posluchačům dobře známé. Pokud jste ještě neměli příležitost vidět jejich vystoupení živě, máte další příležitost. V rámci turné k nové desce Epic Chants zavítají v březnu 2013 Gregorian také do pražského Kongresového centra a brněnské Haly Vodova. Prozradíme vám další podrobnosti.


Koncerty skupiny Gregorian jsou vyhlášené pro svou jedinečnou atmosféru, kterou vytváří mystické spojení chorálové hudby s moderní scénickou show. Umělci se loni v září pochlubili novým albem nazvaným Epic Chants. Letos v únoru zahájí své turné, konkrétně 13. 2. v Hamburku. Odtud budou pokračovat do dalších 75 měst, kde na svých koncertech posluchačům osobně představí své nejnovější skladby.

Fanoušky neochudí ani o nejznámější písně ze svého repertoáru, mezi které beze sporu patří například „Voyage, Voyage“ (Desireless), „Nothing Else Matters“ (Metallica), „Stairway To Heaven“ (Led Zepellin), „Lady in Black“ (Uriah Heep), „With Or Without You“ (U2), „O Fortuna“ (Carmina Burana) nebo „Hells Bells“ (AC/DC).

 

gregorian


Hudební fenomén bude mít dvě exkluzivní zastávky také v České republice, a to 24. března 2013 v Praze, kde budou koncertovat od 19 hodin v Kongresovém centru. Druhé vystoupení se uskuteční 28. března 2013 v Brně, kde jejich představení začíná rovněž od 19 hodin v Hale Vodova. Vstupenky na The Epic Chants Tour 2013 můžete zakoupit v předprodejní síti Ticket Art. Lístky se prodávají v pěti cenových kategoriích od 590 korun za nejlevnější kusy až po 1 390 Kč za ty nejdražší.

Během desetiletí se Gregorian stali hudební legendou. Na svém kontě mají přes 6 milionů prodaných alb. Jejich koncerty vidělo ve světě více než 1,3 milionu lidí. Ve svém žánru nemají dosud žádného konkurenta.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání